logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

رئیس شورای اسلامی شهر آبعلی خبر داد؛

واگذاری ساختمان هتل آبعلی به سرمایه‌گذار واجدالشرایط جهت راه‌اندازی مجدد

واگذاری ساختمان هتل آبعلی به سرمایه‌گذار واجدالشرایط جهت راه‌اندازی مجدد
رئیس شورای اسلامی شهر آبعلی از واگذاری ساختمان هتل آبعلی به سرمایه‌گذار واجدالشرایط جهت راه‌اندازی مجدد این مجموعه گردشگری واقع در شهرستان دماوند خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تارود، سید علی‌اصغر صالحی با اعلام این خبر اظهار کرد: در نشستی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر آبعلی و مسئولان بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی، پس از بررسی و تبادل‌نظر در مورد شرایط مناسب و فضای اطراف ساختمان هتل آبعلی مقرر گردید که جهت راه‌اندازی مجدد این مجموعه گردشگری با ارزش، اقداماتی در زمینه واگذاری آن به سرمایه‌گذار واجدالشرایط  جهت استفاده بهینه از این مجموعه صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود, ، سید علی‌اصغر صالحی با اعلام این خبر اظهار کرد: در نشستی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر آبعلی و مسئولان بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی، پس از بررسی و تبادل‌نظر در مورد شرایط مناسب و فضای اطراف ساختمان هتل آبعلی مقرر گردید که جهت راه‌اندازی مجدد این مجموعه گردشگری با ارزش، اقداماتی در زمینه واگذاری آن به سرمایه‌گذار واجدالشرایط  جهت استفاده بهینه از این مجموعه صورت گیرد.,

وی افزود: در گفتگویی از شهروندان و سرمایه‌گذاران در این خصوص دعوت به عمل آوردیم که در اسرع وقت برای اخذ معرفی‌نامه به بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی، جهت راه‌اندازی مجدد ساختمان هتل آبعلی به دفتر شورای اسلامی شهر آبعلی مراجعه کنند.

,

رئیس شورای اسلامی شهر آبعلی بیان کرد: تحقق اهداف و خواسته‌های شهروندان از اولویت کاری شورای اسلامی شهر آبعلی در سال ۹۵ است.
صالحی از ارائه خدمات شایسته و مطلوب ستاد تسهیلات خدمات سفر شهر آبعلی در ایام تعطیلات نوروز سال ۹۵ خبر داد و گفت: در جهت استقبال از مسافرین نوروزی و میهمانان ارجمند کلیه امکانات و تجهیزات همراه با جانمایی اماکن اسکان مناسب در بهترین نقطه شهر آبعلی در نظر گرفته شده بود.

,
,

وی ضمن تقدیر از کلیه مسئولان نهادهای دولتی شهرستان دماوند و بخش رودهن، تصریح کرد: از کلیه مسئولانی که در انجام و اجرای پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی در سال ۹۴ با شهرداری و شورای اسلامی شهر آبعلی همکاری و تعامل خوبی در این زمینه داشتند، تقدیر و تشکر می‌نماییم.

,

رئیس شورای اسلامی شهر آبعلی خاطرنشان کرد: ان شاءالله در سال ۹۵ با همکاری مسئولان و شهروندان محترم شهر آبعلی بتوانیم در نقاط مختلف این شهر، چندین پروژه عمرانی و فرهنگی از جمله جانمایی پیاده‌روی بلوار اصلی جهت سهولت تردد و ایاب و ذهاب شهروندان اجرا کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه