logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

بانوان کارمند شهرداری خرم آباد تجلیل شدند

بانوان کارمند شهرداری خرم آباد تجلیل شدند
عصر دیروز مراسمی جهت تجلیل از بانوان کارمند شهرداری خرم آباد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منار، "یحیی عیدی‎بیرانوند"؛ شهردار خرم‌آباد در مراسم تجلیل از بانوان کارمند شهرداری خرم‎آباد مهمترین عامل  توسعه و پیشرفت جوامع بشری را نیروی انسانی خواند و گفت: باید بپذیریم نیمی از این عامل مهم، زنان هستند، اما متاسفانه بنا به دلایل فراوانی که به ساعت‎ها فکر و مطالعه نیاز دارد، نیمی از جامعه ما مورد بی‎مهری قرار گرفته‎اند که این نیمه را همان زنان تشکیل می‎دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منار,

وی افزود: به‎طور واضح در اروپا که ادعای روشنفکری موج می‎زند بیشتر به زنان ظلم شده است. در جوامع آسیاسی نیز همینطور. اما با ظهور دین اسلام و وجود مبارک حضرت رسول(ص) تا حدود زیادی به قشر زن توجه شد تا از مظلومیت خارج شود.

,

شهردار خرم‎آباد عنوان کرد: در زمان پیامبر اکرم(ص)  برای نخستین بار در جنگ‎ها، زنان در کنار مردان به‎عنوان پرستار حضور داشتند. در آیات قرآن کریم از حضرت زهرا(س) به‎عنوان خیر کثیر نام برده شده و این لقب به تمام زنان عمومیت داده شده است.

,

عیدی‌بیرانوند با بیان این مطلب که با ارشادات حضرت امام در طول انقلاب زنان نقش بسیار مهمی را ایفا کردند، گفت: زنان، مردان و فرزندان خود را برای حضور در صحنه انقلاب و جبهه‎های هشت سال دفاع مقدس ترغیب می‎کردند. مادرانی که حتی چندین فرزند خود را به انقلاب و نظام تقدیم کردند و بدون کوچکترین گلایه‎ای از دین و شرف ما دفاع کردند. اگر امروز در آرامش هستیم بخش زیادی از آن را مرهون وجود مادرانی هستیم که عاشقانه فرزندان خود را تقدیم این نظام کردند.

,

وی همچنین به بانوان کارمند در حوزه شهرداری خرم‎آباد اشاره کرد و گفت: در مجموعه شهرداری قشری حضور دارند که بیشترین بار اداری بر دوش آنهاست اما به دلیل بزرگواری، صعه صدر و توانایی بالا، انتظار و توقع چندانی از ما ندارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه