logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس دانشگاه پیام نور راسک؛

دولت باید با برنامه جامع اقدام به حذف یارانه افراد کند/ تنها راه حمایت از مردم ایجاد اشتغال پایدار و افزایش رفاه عمومی است

دولت باید با برنامه جامع اقدام به حذف یارانه افراد کند/ تنها راه حمایت از مردم ایجاد اشتغال پایدار و افزایش رفاه عمومی است
محمود محمدی گفت: دولت باید به این موضوع توجه داشته باشد که تنها راه حمایت از مردم ایجاد اشتغال پایدار و افزایش رفاه عمومی است که متاسفانه هیچ کدام از این دو موضوع در شهرستان سرباز انجام نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود محمدی تحلیلگر مسایل اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، گفت: آنچه امروز در جامعه ما به عنوان یارانه از آن سخن در میان است، در واقع پرداخت مستقیم نوعی کمک مالی به خانوارها یا مالیات منفی است که در راستای افزایش رفاه اجتماعی، جلوگیری از گسترش فقر و تلاش برای برقراری عدالت اجتماعی صورت می گیرد. دولت با پرداخت یارانه، منابع مالیِ در اختیارِ اقشار آسیب پذیر را افزایش داده و این موضوع زمانی به بازدهی مناسب و هدفمند خود خواهد رسید که این چتر حمایتی به درستی بر سر افراد نیازمند گسترش یابد و همزمان نرخ تورم ثابت باشد.
وی افزود: پرداخت یارانه به دو صورت  پرداخت مستقیم و یا غیرمستقیم انجام می شود که با توجه به بافت جمعیتی استان و استفاده نکرده بخش زیادی از افراد از منافع یارانه غیر مستقیم به دلیل عشایر بودن و یا زندگی در روستاها و شهرهای کوچک، زندگیشان به پرداخت مستقیم یارانه ارتباط مستقیم دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور راسک ادامه داد: پرداخت مستقیم یارانه در افزایش سطح رفاه نقش داشته و با بالا بردن درآمد خانواده ها باعث می شود تا آنان با یارنه پرداختی دولت هزینه های آموزشی، درمانی و رفاهی خود را تامین کنند، که در صورت قطع شدن آن با مشکلات بسیاری مواجه خواهند شد.
محمدی با اشاره به برنامه حذف یارانه ثروتمندان توسط دولت، تاکید کرد: دولت باید با برنامه جامع اقدام به حذف این افراد کرده و فقط برخی ملاک ها را در نظر نگیرد تا باعث حذف یارانه افراد نیازمند جامعه نگردد و به این نکته توجه داشته باشد که بسیاری از این خانواده ها حتی در صورت حذف برای یک و دو ماه یارانه  با مشکلات بزرگ اقتصادی روبرو خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه قطع شتاب ‌زده یارانه خسارت غیرقابل جبرانی برای قشر کم‌ توان خواهد داشت، افزود: در شهرستان سرباز بسیاری از سرپرستان خانوادها در خارج از کشور زندگی می کنند و برای امرار معاش در کشورهای حاشیه خلیج فارس با دستمزد بسیار پایین کار می کنند که اگر دولت به دلیل زندگی در خارج کشور و یا سفرهای خارجی، یارانه این افراد را قطع کنند خانواده های آنان بدون هیچ درآمدی باقی خواهند ماند زیرا بسیاری از این افراد حقوق و درآمد بالایی نداشته و نمیتوانند برای خانواده های خود رفاه نسبی را تامین کنند.
این مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه تاکنون دولت موفقیتی در زمینه هدفمندی یارانه ها نداشته است، بیان کرد: دولت باید با برنامه درست با منابعی که از هدفمندی یارانه ها به دست می آورد به دنبال ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در بخش تولید باشد و با شفاف سازی به مردم اعلام کند که مبلغی  که از حذف این تعداد از یارانه بگیران در دست دولت باقی می ماند قرار است در چه راهی و با چه هدفی هزینه شود.
وی با تاکید بر عدم وجود هیچ طرح اقتصادی در شهرستان سرباز، گفت: دولت باید به این موضوع توجه داشته باشد که تنها راه حمایت از مردم ایجاد اشتغال پایدار و افزایش رفاه عمومی است که متاسفانه هیچ کدام از این دو موضوع در شهرستان سرباز انجام نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه