logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه خنداب:

وظیفه دولت و ملت در شکوفایی اقتصاد، عملیاتی کردن فرمایشات رهبر انقلاب است

وظیفه دولت و ملت در شکوفایی اقتصاد، عملیاتی کردن فرمایشات رهبر انقلاب است
امام جمعه خنداب گفت: وظیفه ملت و دولت مردان است که مواردی که رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی را مطرح کرده‎اند را بررسی و فرمایشات ایشان را به منصه ظهور برسانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، حجت‌الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در نماز جمعه این هفته خنداب به فرمایشات رهبر انقلاب در آغاز سال جدید در حرم رضوی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند« تعبیری که دشمن دارد و در افکار و اذهان نجبگان تزریق می کند، این است که اگر جمهوری اسلامی و ملت ایران می خواهند از شر آمریکا راحت شوند باید از محتوای جمهوری اسلامی و اسلام و مفاهیم اسلامی و امنیت خود دست بردارند».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,

, ,

 

,
مجدی‌زاده اظهار کرد: رهبر انقلاب در ادامه فرمایشات خود فرمودند« آمریکایی‌ها گفتند ما تحریم‌ها را بر می‌داریم و روی کاغذ هم برداشتند، اما از طرق دیگر طوری عمل می کنند که اثر رفع تحریم ها مطلقا بوجود نیاید و تحقق پیدا نکند، ما ناگزیریم به همه تعهدهای خود عمل کنیم اما طرف مقابل به طرق مختلف و خدعه و تقلب سرباز می زند و به تعهداتی که داده عمل نمی کند»، این چیزهایی است که ما امروز با چشم خود می بینیم، آمریکا با این همه خدعه و نیرنگ می گوید شما چرا مرگ بر آمریکا سر می دهید.
,
 
,
وی افزود: رهبر انقلاب می فرمایند« امروز کشور ما با وجود تحریم در رشته‌های متعدد دانشگاه‌های پیشرفته جزء 10 کشور برتر دنیا است، حالا آنچه جلوی چشم مردم است، ابزارات و تجهیزات نظامی است، پیشرفته هایی که آنها در زمینه های گوناگون، زمینه های هسته ای و نانو کرده‌اند به خاطر باور به خود است».
,
 
,
نماینده ولی فقیه در خنداب خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب 10 مورد در خصوص اقتصاد مقاومتی را در آغاز سال مطرح کردند که منشور اقتصاد مقاومتی است، وظیفه دولت و ملت است که آنها را بررسی و فرمایشات رهبر انقلاب را به منصه ظهور برسانند.
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه