logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

منتخب شرق مازندران در مجلس:

اولویت در شرق مازندران رفع معضل بیکاری است

اولویت در شرق مازندران رفع معضل بیکاری است
منتخب مردم شرق مازندران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: اولین و مهمترین اولویت در شرق مازندران رفع معضل بیکاری است، متاسفانه شاهد ۱۵۰۰۰بیکار در منطقه هستیم که بیش از 70درصد آن‌ها تحصیل کرده دانشگاهی می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خط امید، علی‌محمد شاعری طی گفت‌وگویی به وظایف نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی پرداخت و اظهار کرد: اولین وظیفه یک نماینده در جهت حل مشکلات مردم، وضع قوانین درست و کارآمد است، چراکه قانون چراغ راهنمای حرکت مردم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

وی دومین وظیفه یک نماینده را نظارت بر اجرای قوانین دانست و افزود: نظارت بر اجرای قوانین مصوب مانع حاشیه‌سازی‌ها می‌شود.

منتخب مردم شرق مازندران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی سومین وظیفه نمایندگان منتخب را وصول مطالبات مردم خواند و خاطرنشان کرد: نماینده‌ای در وصول مطالبات مردم موفق است که توان و تخصص لازم جهت اولویت‌بندی مشکلات را داشته باشد.

شاعری گفت: اولین و مهمترین اولویت در شرق مازندران رفع معضل بیکاری است، متاسفانه شاهد 15هزار بیکار در این منطقه هستیم که بیش از 70درصد آن‌ها تحصیل کرده دانشگاهی می‌باشند.

منتخب شرق استان در پایان رفع مشکل کم‌آبی، بالا بردن سهم شرق مازندران در بخش گردشگری، بهداشت و درمان، تجارت و محیط زیست را از جمله اولویت‌های خود در برنامه کاری چهارساله اعلام کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه