اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

حضور مدافعان حرم امنیت و اقتدار را برای جهان اسلام به ارمغان آورده اند

حضور مدافعان حرم امنیت و اقتدار را برای جهان اسلام به ارمغان آورده اند
سرپرست فرمانداری شهرستان عجب شیرگفت: حضور مدافعان حرم امنیت و اقتدار را برای جهان اسلام به ارمغان آورده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ،سید شمس الدین مراثی روز شنبه در جلسه ستاد پشتیبانی شهرستان عجب شیر افزود: این ستاد با هدف کمک به مدافعان حرم همچنین مردم جنگ‌زده و بی‌پناه سوریه و برای پشتیبانی از کسانی که در جهت دفاع از ارزش‌های اسلامی مقابل گروه‌های تکفیری ایستاده‌اند، راه‌اندازی شده است.
سرپرست فرمانداری شهرستان عجب شیرگفت :آنچه که اکنون باید ما برای حمایت از مردم مظلوم سوریه انجام دهیم ، جمع آوری و انتقال کمک‎های نقدی و غیرنقدی به مدافعان حرم و مردم ستمدیده این کشور است.
وی با بیان اینکه آنان به تکلیف خود در ولایت مداری عمل کردند اظهارداشت: دفاع از حریم ولایت عمل کردن به وصیت شهدا است و ما نبایستی اجازه ورود به حریم ولایت را به گروه های تکفیری و تروریستی ضد اسلامی بدهیم.
مراثی با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در کمک به مردم عراق و سوریه، گفت: با رشادت شهدای مدافعین حرم امنیت در سوریه و عراق به صورت نسبی برقرار و دشمنان با شکست های پی در پی مناطق اشغالی را تخلیه و عقب نشینی می کنند.
وی افزود: امروز شهدای مدافع حرم پرچمدار انسانیت و اسلامیت هستند و اعتقاد داشتند که بیداری اسلامی که با نام خداوند آغاز شده است یعنی مبارزه با تحجر و توجه به گفتمان وحدت کلمه امروز جهان تحت تاثیر این گفتمان قرار گرفته است.
مراثی خاطرنشان کرد: شهدا با خون خود حیات واقعیات اسلام ناب را گواه شدند، اگر کسی راه شهدا را ادامه داد راه دشمن را نرفته است، شهدا با خون خود نشان دادند حسین هنوز در میدان است، فکر نکنید کار شهدا با شهید شدن تمام شده نه آن‌ها هنوز پای درس امام هستند و در سوریه حضور دارند، تنها کسانی که سه بار مهلت زندگی پیدا می کنند شهدا هستند، ما شهدا را از دست ندادیم؛ چون اگر از دست داده بودیم این اتفاقات نمی‌افتاد.
سرپرست فرماندار عجب شیر بر اهمیت کمک به مدافعان حرم توسط مردم شهرستان ، اظهار کرد: امروز نیاز ضروری برای امداد به مردم مظلوم سوریه و رزمندگان جبهه مقاومت وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه