اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

پدر شهید احمدی‌روشن در دانشگاه ارومیه:

دلم از دست دولت خون است/ آینده معلوم می‌کند اینها چه خیانتی به ملت کرده‌اند

دلم از دست دولت خون است/ آینده معلوم می‌کند اینها چه خیانتی به ملت کرده‌اند
پدر شهید روشن با اشاره به خون بودن دلش از دست دولت کنونی گفت: شما دیدید قلب راکتور اراک را کندند و به جایش سیمان ریختدند و این کار را درست در ایام شهادت مصطفی انجام دادند و اگر شما به جای من بودید چه فکر می کردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ پدر شهید احمدی روشن با حضور در مراسم جشن روز ملی فناوری هسته ای در دانشگاه ارومیه گفت: اعتقاد ما این است که اگر یک شهید به اسم مصطفی تقدیم میهن اسلامی کردیم، خداوند به ما تفضل کرد و میلیون ها مصطفی در کشور که شماها باشید عنایت فرمود.

رحیم احمدی روشن مساله هسته ای کنونی کشور را به شیر بی یال و دم تشبیه کرد و اظهار داشت: آقایان به ظاهر در تلویزیون می آیند و چیزهایی می گویند که مثلا صنعت هسته ای ما به رسمیت شناخته شده است اما واقعیت غیر از این است.

پدر شهید پیرامون سابقه مذاکرات در سال های قبل گفت: ما در سال های 82 تا 84 با این شیطان بزرگ یکسری مذاکراتی را در کاخ سعدآباد داشتیم و قرار بود اورانیم 3.5 درصد از آنها بگیریم، ما در قالب قرداد سعدآباد از آمریکایی ها تعهد گرفتیم تا در قبال آن تاسیسات هسته ای را مهر و موم کنیم.

وی با اشاره به خاطره ای از شهید مصطفی احمدی روشن گفت: یک روزی مصطفی پیش من آمد گفت که بودن و نبودن ما آنجا دیگر دلیلی ندارد و من احساس می کنم پولی که می گیرم درست نیست.

احمدی روشن در مورد اتفاقات سال 84 اضافه کرد: با تمام شدن عمر نحس دولت اصلاحات، مقام معظم رهبری دستور دادند هرکسی که باعث مهر و موم شدن تاسیسات هسته ای نطنز شده است باید خودش این خسارت را جبران کند.
پدر شهید روشن با تبیین فضای جدید ایجاد شده بعد از شکست پلمپ ها اظهار داشت: شهید با کمک یک اکیپ چند نفره از دوستان کار غنی سازی را شروع کردند که در نهایت توانستند آن کارهای بزرگ را انجام دهند و غنی سازی را تا 20 درصد را به ثمر برسانند.

وی در رابطه با نظر شهید پیرامون لزوم غنی سازی 20 درصد عنوان کرد: این 20 درصد باعث می شود دست ما در مقابل دشمنی که می خواهد انقلاب را به بیراهه بکشد باز باشد و دشمن در مقابل ما سر فرود آورد.
مهمان مراسم جشن هسته ای دانشگاه ارومیه با اشاره به تحقق این پیش بینی توسط شهید روشن در اول دولت کنونی گفت: متاسفانه دولت مردان هول شدند و وهم کردند که هرچه در پای دشمن بریزیم دشمن جواب خواهد داد و شما دیدید که دشمن قابل اعتماد نیست.

رحیم احمدی روشن ادامه داد: وقتی می بینیم دشمنی را که ملت ایران با تقدیم هزاران شهید از این کشور بیرون انداخته است، عده ای می خواهند تطهیر کنند و به کشور برگردانند برای ما سنگین است.
وی با اشاره به اکسید کردن تمام اورانیم 20 درصد غنی شده در طی چند مرحله عنوان کرد: همه این اتفاقات قبل از قرداد ننگین ژنو رخ داده بود و به محض نوشتن این قراداد ننگین همه بچه های فعال در صنعت هسته ای را بیرون کردند.

پدر روشن در این رابطه افزود: آقای عراقچی و آقای فلانی می آیند در تلویزیون و می گویند که این حرف ها دروغ است و یعنی پدر مصطفی احمدی روشن دروغ می گوید.

وی ادامه داد: آقایان چند شب پیش در تلویزیون سعی کردند اصغر زارعان را بعنوان دانشمند هسته ای برای مردم قالب کنند در حالی که تخصص ایشان حفاظت و حراست از دانشمندان بوده است و انگار که مردم این چیزها نمی فهمند.
رحیم احمدی روشن با تاکید بر عدم رعایت شروط رهبری پیرامون مسئله برجام گفت: آقایان تلاش 11 ساله ای که بیش از 9 تن اورانیوم بود را یک شبه تقدیم روسیه کردند و اسمش را آفتاب تابان گذاشتند.

این میهمان مراسم انجمن اسلامی دانشگاه ارومیه با ابراز تاسف از اینکه آقایان افتضاح خود را اینطور رسانه ای می کنند که با مدد امام زمان و حضرت زهرا این ها را به دست آورده ایم اظهار داشت: دست آوردهای هسته ای را دوستی تقدیم دشمن کردید و بعد اسم حضرت زهرا را روی آن می گذارید!؟

وی در ادامه افزود: این اسمش تبادل آفتاب با آفتابه است که دولت به آن افتخار می کند.

احمدی روشن تصریح کرد: نباید گول حرف بعضی ها را خورد که فکر می کنند عقل ملت ایران به این چیزها نمی رسد.

پدر شهید روشن با اشاره به خون بودن دلش از دست دولت کنونی گفت: شما دیدید قلب راکتور اراک را کندند و به جایش سیمان ریختدند و این کار را درست در ایام شهادت مصطفی انجام دادند و اگر شما به جای من بودید چه فکر می کردید.

احمدی روشن با اشاره به این اقدام دولت افزود: واقعیت این است که دولت با این کارش خیانت کرده است و خیانت شاخ و دم ندارد و در آینده معلوم می شود که ابعاد این خیانت چقدر بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه