logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

عضو فراکسیون کارگری مجلس:

قراردادهای سفید امضای کارفرمایان و کارگران معضل بزرگ جامعه کارگری/ آمار دقیق و شفاف بیکاری به ۱۰ میلیون می‌رسد

قراردادهای سفید امضای کارفرمایان و کارگران معضل بزرگ جامعه کارگری/ آمار دقیق و شفاف بیکاری به ۱۰ میلیون می‌رسد
عضو فراکسیون کارگری مجلس با تاکید بر اینکه دولت باید به وضعیت کارفرمایان و از سوی دیگر به تغییر در میزان حقوق کارگران توجه داشته باشد، اضافه کرد: متاسفانه حقوق ها به میزان تلاشی که کارگران انجام می دهند نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رمضانعلی سبحانی فر در گفت و گو با خبرنگار کار ایرانی با اشاره به وضعیت کارگران در کشور ، نخست با بررسی عملکرد دولت، اظهار کرد: انتظار بیشتری از دولت تدبیر و امید می رفت تا از کارگران و جامعه کارگری به خصوص در بحث معیشتی آن ها اقدامات و طرح های بهتری را به مرحله اجرا بگذارد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار کار ایرانی,


وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: متاسفانه دولت در بحث بهبود شرایط کارگران کمتر به رونق اقتصادی و معیشتی کارگران با توجه به ضوابط و مقررات موجود توجه کرده است .

عضو فراکسیون کارگری مجلس با تاکید بر اینکه دولت باید به وضعیت کارفرمایان و از سوی دیگر به تغییر در میزان حقوق کارگران توجه داشته باشد، اضافه کرد: متاسفانه حقوق ها به میزان تلاشی که کارگران انجام می دهند نیست.

سبحانی فر با اشاره به این نکته که قراردادهای سفید امضابین کارفرمایان و کارگران به یک معضل بزرگ در جامعه کارگری تبدیل شده است، ابراز کرد: این نوع قرارداد ها در هر دولتی بوده و باید مورد کنترل قرار بگیرد .

سبحانی فر با بیان این نکته که این موضوع باید کنترل شود و نظارت بیشتری در این راستا صورت بگیرد، تصریح کرد: متاسفانه  وضعیت اشتغال مطلوب نیست و برخی از کارفرمایان حقوق کارگران را رعایت نمی کنند و در این راستا میزان تعریفی و حقوق کارگران رعایت نمی شود .

عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه دولت باید به فضای اشتغال بیشتر توجه کند، اضافه کرد: متاسفانه واردات بی رویه کالاهای مشابه در داخل کشور تعطیلی کارخانجات ر ا به همراه داشته و در این راستا شمار زیادی از کارگران بیکار شده اند .

سبحانی فر در پاسخ به این سوال که در سال ۹۴ چه تعداد کارگر اخراج شدند، ابراز کرد: آمار ها متفاوت است و نمی توان آمار دقیقی را ارایه نمود متاسفانه حجم بیکاری و شمار کارگران اخراجی از کارخانجات تعطیل شده بسیار درد آور است .

عضو فراکسیون کمیسیون کارگری در خاتمه با بیان اینکه آمار دقیق و شفاف بیکاری به ۱۰ میلیون می رسد، خاطرنشان کرد: تعداد کارگران بیکار و اخراجی را باید از کارخانجات تعطبل و نیمه فعال استخراج کرد .

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه