اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آنچه کارشناس داوری نود در خصوص دیدار ملوان و پرسپولیس مطرح کرد:

دو بازیکن پرسپولیسی ها باید اخراج میشدند

دو بازیکن پرسپولیسی ها باید اخراج میشدند
هدایت ممبینی گفت: کامیابی نیا بازیکن تیم پرسپولیس در چهار خطای مختلف مستحق اخطار بود و بنگستون مهاجم تیم پرسپولیس نیز در یک صحنه باید مستقیما از زمین مسابقه اخراج می شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل به گزارش پایگاه خبری افق انزلی پس از دیدار ملوان بندرانزلی و پرسپولیس تهران حرف و حدیثهای زیادی در خصوص عملکرد دارو این دیدار مطرح شد که انزلیچی ها به شدت به نحوه ضاوت داور معترض بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,

نظر ممبینی کارشناس داوری برنامه نود این است که دو بازیکن از تیم پرسپولیس تهران باید در این دیدار توسط داور مسابقه از بازی اخراج می شدند.

,

در برنامه نود شب گذشته داوری بازی ملوان و پرسپولیس بررسی شد و ممبینی از داوران پیشکسوت فوتبال ایران در این باره گفت: پنالتی پرسپولیس درست بود و دروازه بان پای مهاجم پرسپولیس را زد اما کارت زرد سخت‌گیرانه بود. پنالتی ملوان درست بود و مدافع زانوی بازیکن ملوان را زد و کارت زرد هم لازم نبود. برای تکل کامیابی نیا روی مازیار زارع کارت زرد کافی بود  چون شدت ضربه زیاد نبود و از پشت هم بازیکن ملوان او را هل داد. صحنه دو به تک پرسپولیس به اشتباه خطا اعلام شد و مدافع ملوان خودش سرنگون شد و هیچ برخوردی انجام نشد، تعجب می کنم کمک داور از فاصله زیاد چطور تشخیص داده خطا شده. برخورد زانوی بنگستون به سر گلر ملوان باید با کارت قرمز جریمه می شد. کامیابی نیا برای بالا آوردن بیش از حد پایش باید کارت زرد دوم و کارت قرمز را دریافت می کرد. برخورد آرنج کامیابی نیا منجر به شکستن گونه زارع هم یک بار دیگر باید با کارت زرد جریمه می شد. روی گل دوم پرسپولیس خطایی نشد و برخورد بنگر با بازیکن ملوان طبیعی بود.

,

در ادامه برنامه رضاییان مدیر عامل باشگاه ملوان نیز در خصوص این دیدار روی خط تلفن آمد و گفت: اتفاقاتی که شما نشان دادید همه اتفاق افتاده اما معلول علت هایی است که نادیده گرفته می شود. عصبانیت بازیکنان بعد از باخت ریشه اش به همین مشکلات داوری برمی گردد که منجر به پرخاشگری شده و عصبانیتی  غیرقابل کنترل ایجاد می کند. ظرفیت این ورزشگاه 8-9 هزار نفر است اما 15 - 16 هزار نفر در خودش جا داده و در جایی تنگ و باریک برای محل عبور و مرور آن در نظر گرفته شده و تیم ها برای خروج باید منتظر باشند تا جمعیت کامل از ورزشگاه خارج شود و خیابان ها آماده عبور اتوبوس شود و تمام مشکلات بعد از بازی ناشی از همین مشکلات زیرساختی است. تیمی که 50 سال بازیکن سازی کرده چنین استادیومی دارد و مرمت هم نمی شود اما شهرهایی که در دسته سوم هم تیم ندارند برایش استادیوم ساخته می شود.

,

مدیرعامل ملوان در پاسخ به این که خسارت تماشاگران آسیب دیده بعد از بازی را چه کسی باید بدهد و آیا شما آن را پرداخت می کنید گفت: اگر منظورتان ما هستیم که نه!

,

وی با اشاره به مشکلات مالی باشگاه ملوان گفت: ما حدود 10 -12 تیم از جمله تیم اصلی، تیم بانوان و تیم های پایه خود را بدون اسپانسر اداره کدیم که این معجزه است و امیدوارم این مسابقات تمام شود و تیم در لیگ بماند و سال بعد فکر اساسی بشود چون این طور نمی توان ادامه داد.

,

رضاییان درباره اینکه بالاخره سرنوشت آمدن آقای احمدزاده از شهرداری اردبیل به ملوان چه شد و چطور رضایتنامه او را گرفتید گفت: به ما مدارکی ارائه دادند مبنی بر استعفای آقای احمدزاده بود از باشگاه شهرداری و ما هم آن مدارک را به فدراسیون ارائه کردیم و مشکل حل شد. آقای احمدزاده به همان شکلی از این تیم جدا شد که به این تیم پیوسته بود و اگر این از نظر قانونی مشکل دارد ایشان مربی شهرداری اردبیل هم نباید می شد. مطمئن باشید آقای احمدزاده با جلب رضایت مسئولین شهرداری اردبیل به ملوان آمده است.

,

مدیرعامل ملوان در  پایان ابراز امیدواری کرد تیمش در لیگ برتر می ماند

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه