logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خدابنده:

مساحت اراضی ملی و موات شهرستان خدابنده حدود 145 هزار هکتار است/16 پلاک خدابنده فاقد اراضی ملی است

مساحت اراضی ملی و موات شهرستان خدابنده حدود 145 هزار هکتار است/16 پلاک خدابنده فاقد اراضی ملی است
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خدابنده با اعلام اینکه مساحت اراضی ملی و موات شهرستان خدابنده حدود 145 هزار هکتار است، افزود: این میزان شامل272 پلاک اصلی و 1100 پلاک فرعی است و از حیث درجه بندی 62 درصد از مراتع مذکور ضعیف ، 25 درصد متوسط و فقط 13 درصد مراتع خوب بوده و 16 پلاک شهرستان فاقد اراضی ملی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن اصغری، رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خدابنده در گفتگو با خبرنگار اشراق24 اظهار کرد: این شهرستان از نظر تو پوگرافی ،کوهستانی ترین و تا حدودی مرتفع ترین منطقه استان زنجان است که حداکثر ارتفاع از سطح دریا 2500 متر متعلق به شهر قیدار است.
وی ادامه داد: از نظر آب و هوایی دارای اقلیم نیمه مرطوب فرا سرد و کوهستانی با زمستانی پر برف و در دشت ها خصوصا در فصل تابستان آب و هوا معتدل و خشک است.
به گفته اصغری میانگین دمای سالانه 10 درجه سانتیگراد بوده و حداکثر مطلق دما 37 درجه سانتی گراد و حداقل آن به منفی 20 درجه سانتی گراد بوده و متوسط بارندگی سالیانه در حدود 350 میلی متر است.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خدابنده با اعلام اینکه مساحت اراضی ملی و موات شهرستان خدابنده حدود 145 هزار هکتار است، افزود: این میزان شامل272 پلاک اصلی و 1100 پلاک فرعی است و از حیث درجه بندی 62 درصد از مراتع مذکور ضعیف ، 25 درصد متوسط و فقط 13 درصد مراتع خوب بوده و 16 پلاک شهرستان فاقد اراضی ملی است.
این مسئول با بیان اینکه اولین سد خاکی شهرستان در سال1378 در روستای قانلو شروع و در سال 1380 به بهره برداری رسید، اضافه کرد: این سد 22 متر ارتفاع دارد و آب استحصالی آن سالانه 2100000 مترمکعب است و 200 هکتار از اراضی پایین دست سد به باغ میوه و زراعت آبی تبدیل شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان خدابنده درباره برنامه های در دست اقدام یادآور شد: تکمیل پارک جنگلی عالی قاپوی شهر قیدارمهمترین پروژه در دست اقدام منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خدابنده پروژه آبخیز شهری عالی قاپو با وسعت 1300هکتار می باشد .این پروژه در قسمت غربی و فاصله 3کیلومتری شهر قیدار در دست اجرا می باشد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,
,
,
,
,
,

وی با بیان اینکه مهمترین گونه های جنگلی کاشته شده در طرح پارک جنگلی عالی قاپو شامل سرو ، اقاقیا ، داغداغان ،آیلن ( عرعر)، و زبان گنجشک است افزود: گشت و مراقبت از مراتع و اجرای عملیات آبخیزداری در سطح شهرستان از جمله برنامه های آتی اداره شهرستان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه