اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آرزوی‌ دخترآلمانی‌ عازم برای‌جهادنکاح

آرزوی‌ دخترآلمانی‌ عازم برای‌جهادنکاح
بعد از افزایش تعداد گزارشهای مربوط به ناپدید شدن دختران جوان و عدم بازگشتشان به خانه،‌ نیروهای امنیتی آلمان این دختران را تحت پیگرد امنیتی قرار دادند که مشخص شد آنان برای ازدواج با اعضای گروههای افراطی به سوریه رفته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ابنا، روزنامه دی‌ولت آلمان در گزارشی با اشاره به شستشوی مغزی جوانان این کشور توسط گروههای افراطی و تروریست اعلام کرد دختران جوان آلمانی برای ازدواج با جنگجویان سوریه عازم این کشور می‌شوند.

بعد از افزایش تعداد گزارشهای مربوط به ناپدید شدن دختران جوان و عدم بازگشتشان به خانه،‌ نیروهای امنیتی آلمان این دختران را تحت پیگرد امنیتی قرار دادند.

روزنامه دی ولت فاش کرد بیش از ۲۰ دختر نوجوان آلمانی به هدف ازدواج با تروریستها در سوریه به این کشور رفته اند.

دی ولت نوشت بعد از افزایش تعداد گزارشهای مربوط به ناپدید شدن دختران جوان و عدم بازگشتشان به خانه،‌ نیروهای امنیتی آلمان این دختران را تحت پیگرد امنیتی قرار دادند.

دراین راستا پلیس آلمان، گزارشی را از خانواده یک دختر به نام «سونیا» دریافت کردند که پدرش الجزایری و مادرش آلمانی است. پلیس بعد از تحقیقات و پیگرد امنیتی این دختر ۱۶ ساله را به همراه مدارک تقلبی در جنوب آلمان بازداشت کرد.

بعد از بازجوئی از او مشخص شد وی قصد داشته است از آلمان به سوریه برود تا به دختران دیگری که پیش از وی به سوریه رفته اند ملحق شود. سونیا در بازجوئی گفته است بزرگترین آرزویش این است که همچون همسران پیامبر و همسران صحابه که در جنگها و درگیری‌ها در کنار همسرانشان بوده‌اند به جنگجویان سوریه بپیوندد.

سونیا همچنین گفته است او و همکلاسیهایش از طریق اینترنت جذب شده‌اند و مستقیم با کسی (عوامل جذب نیرو برای ارسال به سوریه) در ارتباط نبوده اند. زمانی که از سونیا سئوال شده است آیا درباره جهاد نکاح و دست به دست شدن در میان جنگجویان اطلاع دارد پاسخ داده است اینها همه دروغ است و صحت ندارد.

در این راستا روزنامه آلمانی داس بیلد هم گزارش داد مراکز امنیتی آلمان درباره این احتمال که آلمان به زودی با حملات تروریستی مواجه شود هشدار داده اند.

شمار جنگجویان آلمانی که در پایان سال قبل ۲۰۰ نفر بوده‌اند به ۳۰۰ نفر در اوایل امسال رسیده‌اند. در این راستا طبق گزارش دستگاههای اطلاعات امنیتی آلمان جنگجویان آلمانی در منطقه‌ای در شمال سوریه برای خود شاخه جنگجویان آلمانی را تشکیل داده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه