اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دوربین‌های ترافیکی در تهران دو برابر می‌شود

دوربین‌های ترافیکی در تهران دو برابر می‌شود
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد در راستای نظم دهی بیشتر به شهر و مقابله با تخلفات ترافیکی، تجهیزات هوشمند ترافیکی در تهران دو برابر خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر،  سید جعفر تشکری هاشمی گفت: در سال آتی تجهیزات هوشمند ترافیکی در تهران دو برابر خواهد شد که در این راستا تمامی تقاطع ها ،بزرگراه ها و معابر اصلی به دوربین کنترل سرعت مجهز می شوند. به گفته تشکری هاشمی تمامی معابر شریانی نیز درراستای برخورد با متخلفان به دوربین کنترل سرعت مجهز می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران  با اشاره ابرازهای اطلاع مردم از وضعیت ترافیکی شهر گفت : توسعه ابزارهای هوشمند اطلاع رسانی به شکل جدی در دستور کار ما قرارخواهد گرفت تا مردم با اطلاع دقیق از وضعیت ترافیکی معابر در شهر تردد کنند. 

وی افزود : مجموعه کارهایی نظیر گسترش پارکینگ های مجهز به سیستم هوشمند نیز بعد از موارد اعلام شده در اولویت اجرایی شدن قرار خواهند گرفت .

تشکری هاشمی با اشاره به تاثیر هوشمندی سازی ترافیکی گفت :مجهز شدن شهرها به تجهیزات ترافیکی نوین ،تجربه نوین جهانی به شمار می آید .وی تصریح کرد: تجربه ما در چند سال اخیر نشان داده است هوشمند سازی تجهیزات ترافیکی مردم را به این باور می رساند که با تخلفات ترافیکی بدون اغماض برخورد خواهد شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد : سیستم های هوشمند ضریب خطایی نزدیک به صفر دارند و از این جهت در ثبت تخلفات و تمکین شهروندان به مقررات اثر بخشی بالایی دارند .

تشکری هاشمی افزود :آمارها نشان می دهد که گسترش سیستم های هوشمند در رفتارهای ترافیکی مردم به خصوص سرعت های غیر مجاز وعبور از چراغ قرمز تاثیر داشته است، به طوری که کاهش تخلفات در تقاطع هایی که مجهز به این امکانات هستند کاملا مشهود است.

وی خاطر نشان کرد : با توجه به اثر بخشی قاطعانه تجهیزات هوشمند ترافیکی ،گسترش واستفاده ازاین ابزارها در زمره اولویت های اصلی معاونت وحمل و نقل و ترافیک به شمار می آید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه