logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر:

امنیت غذایی کشور در گرو زمین‌های کشاورزی است/ با هرگونه تغییر کاربری اراضی برخورد می‌شود

امنیت غذایی کشور در گرو زمین‌های کشاورزی است/ با هرگونه تغییر کاربری اراضی برخورد می‌شود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر با اشاره به اینکه امنیت کشور در گرو زمین‌های کشاورزی است، گفت: در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری اراضی در سطح شهرستان، اقدام قانونی برای قلع و قمع آن انجام خواهیم داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حسن رزاقی در جلسه کارگروه کشاورزی بابلسر با اشاره به آغاز برداشت محصول توت‌فرنگی، اظهار کرد: برداشت این محصول در سطح حدود 700 تا 800 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بابلسر انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود با برداشت حدود 10 تا 15 تن در هکتار شاهد رونق برداشت این محصول در سطح شهرستان باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه اگر موفقیتی در بحث ردیف توسعه اعتباری، زراعت زراعی، باغبانی و سایر بخش‌ها را شاهد هستیم، حاصل تلاش کشاورزان و مسئولان شهرستان است، افزود: کشاورزی در سطح شهرستان بابلسر زودتر از موعد مقرر نسبت به سایر شهرستان‌ها انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر با اشاره به اینکه برای رونق و توسعه بخش کشاورزی نیاز به ابزار و آلات کشاورزی است تا به نتیجه مطلوب برسد، خاطرنشان کرد: تأمین انرژی مورد نیاز کشاورزان، سوخت و تأمین آب مهم‌ترین فاکتور بخش کشاورزی است که باید به آن توجه شود.

رزاقی با اعلام اینکه افزایش تولید در واحد سطح و افزایش ضریب کشت مهم‌ترین اهداف این نهاد است، تصریح کرد: برای تحقق این امر، جهاد کشاورزی بابلسر 28 آیتم را مشخص کرده که نیاز است برای دست‌یابی به اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی شهرستان این موارد محقق شود.

وی با تأکید بر حفظ بستر کشاورزی موجود شهرستان، اضافه کرد: با از دست رفتن زمین‌های کشاورزی، تولید کاهش می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر با اشاره به اینکه امنیت کشور در گرو زمین‌های کشاورزی بوده و اقدام ما در اجرای قلع‌و‌قمع یک عمل بازدارنده است، گفت: در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری اراضی در سطح شهرستان، اقدام قانونی برای قلع‌وقمع آن انجام خواهیم داد و در این‌باره با کسی تعارف نداریم.

رزاقی در پایان به تأمین سوخت و آب مورد نیاز کشاورزی، همکاری دستگاه‌های خدمت‌رسان برای حفظ کاربری اراضی و ارائه مجوزها لازم به چاه‌های کشاورزی تأکید کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه