logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مراسم سومین سالگردشهدای گمنام شبستر :

انتقاد سیدابوالفضل ایرانی از کم لطفی به مزارشهدای گمنام شبستر

انتقاد سیدابوالفضل ایرانی از کم لطفی به مزارشهدای گمنام شبستر
سیدابوالفضل ایرانی با انتقاد از مسئولین شهرستان شبستر به جهت کم لطفی به مزار شهدای گمنام شبستر گفت:بیش از سه سال از تدفین شهدای گمنام شبستر با حضور پرشور مردم می گذرد ولی شهدای گمنام در این شهر واقعا گمنام مانده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبسترنیوز سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام شبستر عصر چهارشنبه با حضور اقشار مختلف مردم در حسینیه گلشن قلعه باغ شبستر برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبسترنیوز , شبسترنیوز ,

این مراسم با خیرمقدم گویی سرگرد پاسدار زندیه جانشین سپاه ناحیه شبستر آغاز شده و در ادامه سید ابوالفضل ایرانی رزمنده ی دوران دفاع مقدس به بیان خاطره در خصوص جانفشانی های شهدای دوران جنگ تحمیلی و مدافعان حرم  پرداخت .

,

این رزمنده  با انتقاد از مسئولین شهرستان شبستر به جهت کم لطفی به مزار شهدای گمنام شبستر گفت:بیش از سه سال از تدفین شهدای گمنام شبستر با حضور پرشور مردم می گذرد ولی شهدای گمنام در این شهر واقعا گمنام مانده اند.

,

وی ادامه داد:اگر مسئولی از تهران برای سخنرانی به شهرستان بیاید شبانه پول خرج می کنیم ولی برای شهدای گمنام خرج نمی کنیم .

,

خاطرنشان می شود سید ابوالفضل ایرانی پرچم حرم اباعبدالله الحسین (ع) را به این مراسم آورده بود که با عزاداری و مدیحه سرایی حال و هوای خاصی به مراسم شهدای گمنام بخشیده شد و مراسم در عین سادگی به بهترین صورت برگزار شد.

,

حجت الاسلام محمدزاده امام جمعه شهرستان شبستر نیز در ابتدای این مراسم حضور یافته و به جهت حضور در جلسه مهمی در تبریز نتوانست در ادامه مراسم حضور یابد.

,

یکی از حاضرین در این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه میدانیم مسئولین گرفتاری های خاص خود را دارند گفت:خوب می شد که مسئولین حضور در این مراسم را جزو گرفتاری ها و مشغله های خود می دانستند و در این مراسم حضور می یافتند

, یکی از حاضرین در این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه میدانیم مسئولین گرفتاری های خاص خود را دارند گفت:خوب می شد که مسئولین حضور در این مراسم را جزو گرفتاری ها و مشغله های خود می دانستند و در این مراسم حضور می یافتند,

وی اظهار کرد:حضور در مراسم شهدای گمنام  لیاقت می خواهد و متاسفانه مسئولینی که به طور مستقیم با امور مربوط به شهدا سر و کار دارند نیز در این مراسم حضور نیافته اند  و نداشتن توفیق و کم سعادتی باعث شد تا مدیر ، مسئول ،شهردار، شورا ،استاد ، روحانی، دانشجو و … نتوانند در این مراسم حضور  یابند.

, وی اظهار کرد:حضور در مراسم شهدای گمنام  لیاقت می خواهد و متاسفانه مسئولینی که به طور مستقیم با امور مربوط به شهدا سر و کار دارند نیز در این مراسم حضور نیافته اند ,

این شهروند در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد:باید توجه کنیم که  همه مدیون شهدا هستیم وحداقل کاری که ما باید بکنیم ،شرکت در مراسم بزرگداشت این عزیزان و تکریم خانواده های شهداست.

,

یکی دیگر از حاضرین در مراسم نیز با انتقاد از عدم حضور برخی مسئولین شهرستان شبستر در مراسم سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام شبسترگفت:مسئولین باید به این موضوع توجه کنند که میز و صندلی هایی که هم اکنون بر آنها تکیه زده اید از برکت خون همین شهدای عزیز است و اگر امروز مسئولین ما به پست ومقامی رسیده اند به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی است .

, یکی دیگر از حاضرین در مراسم نیز با انتقاد از عدم حضور برخی مسئولین شهرستان شبستر در مراسم سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام شبسترگفت,

خاطرنشان می شود بعد از پایان این مراسم مزار شهدای گمنام شبستر با حضور جمعی از مردم و خادمان شهدا غبارروبی شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه