logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور عنوان کرد:

عمده فشار بارندگی‌ها در خوزستان بود/ ایجاد 6 اردوگاه برای سیل زدگان

عمده فشار بارندگی‌ها در خوزستان بود/ ایجاد 6 اردوگاه برای سیل زدگان
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: حجم بارندگی‌های کشور 11 استان را تحت تأثیر قرار داد که عمده فشار در خوزستان بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:علی اصغر احمدی اظهار داشت: بر اساس پیش بینی ها از ۲۴ فروردین در بیشتر استان ها مشخصا در استان خوزستان ابلاغ آمادگی همه شعب صادر شد. بر اساس این آمادگی کامل، از قبل پیش بینی می کردیم که اگر در نقطه ای هموطنان دچار آسیب شوند حتما کمک بدهیم.

وی افزود: بین این ۱۱ استان، سه استان کشور شرایط خاص داشتند که به ترتیب میزان فشار در استان خوزستان، لرستان و ایلام بود.

دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور عنوان کرد: در استان خوزستان شرایط متفاوت بود یعنی دو اتفاق افتاد اول بارندگی شدید و دوم نیز حجم بارندگی بالادست که عمدتا از استان های ایلام و مشخصا لرستان بود و وقتی وارد خوزستان شد باعث طغیان رودخانه ها و مسیل آب شد. روستاهای در طول مسیر با وجود اینکه آمادگی قبلی هم داده بودند خسارت مالی داشتند ولی خوشبختانه تلفات جانی نداشتند.

وی با اشاره به ایجاد اردوگاه در شهرهای مختلف خوزستان بیان کرد: تا این لحظه ۶ اردوگاه در شهرهای اهواز، شوش، باوی و دزفول راه اندازی شد که اگر هموطنانی باز هم احساس خطر کنند بتوانیم در جای مناسبی آنها را اسکان بدهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه