اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

واکنش احمدزاده به باخت ملوان

واکنش احمدزاده به باخت ملوان
سرمربی تیم فوتبال ملوان گفت: از بازیکنان بیش از این انتظار داشتم. فکر نمی‌کردم در هیچ لحظه‌ای از بازی 3 امتیاز را از دست دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمد احمدزاده بعد از شکست یک بر صفر مقابل فولاد خوزستان در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال ایران گفت: فکر می‌کنم یک بازی پایاپای در نیمه اول انجام دادیم. فولاد یک فرصت به دست آورد و به گل رسیدیم. بازی را نباید در نیمه اول از دست می‌دادیم. روی غفلت بازی را از دست دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: فولاد در نیمه دوم بازی بسته‌ای ارائه کرد و روی ضد حمله به دنبال زدن گل بود. تلاش بازیکنان در نیمه دوم زیاد بود. به حق‌مان که حداقل کسب یک امتیاز بود دست پیدا نکردیم. از بازیکنان بیش از این انتظار داشتم. فکر نمی‌کردم در هیچ لحظه‌ای از بازی 3 امتیاز را از دست دهیم.

,

وی در مورد اینکه آیا نگران سقوط تیمش نیست، تصریح کرد:‌تیمی که 10 امتیاز عقب است هم می‌گوید به بقا در لیگ امیدوارم. این سوال کلیشه‌ای است. 10 امتیاز از یکی از رقیبانمان پیش هستیم و از نزدیکترین رقیبمان هم 2 امتیاز با تفاضل گل مثبت 3 جلوتر هستیم. تیمی که 5 امتیاز از رقیبان خود عقبتر است هم نمی‌گوید سقوط می‌کنم. فوتبال برد و باخت دارد. چندی پیش 3 امتیاز از حریفمان پیش بودیم که اکنون فاصله ما با نزدیکترین رقیمان 2 امتیاز شده است. نگرانیم اما ترس افتادن نداریم.

,

وی در مورد اینکه مشکل ملوان چیست که این تیم به این وضع دچار شده است، عنوان کرد: مشکلات را باید کالبد شکافی کرد. باید صحبت امروز را بکنیم. می‌خواستیم نتیجه بازی را واگذار نکنیم اما این اتفاق نیفتاد. بازی پایاپای بود البته می‌توانید موافق نظر من نباشید. نتیجه بازی بیانگر روند مسابقه نیست. کسب حداقل یک امتیاز برای ما در این بازی شدنی بود.

,

سرمربی ملوان در پاسخ به سوالی در مورد استفاده از سهیل رحمانی گفت: اشتباه کردم که از رحمانی استفاده کردم.

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه