logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

به بهانه مراسم سومین روز شهدای مدافع اسلام:

پدر شهید مدافع اسلام: سپاه پرچم دار مبارزه با استکبار است/ لازم باشد با فرزندانم برای مبارزه با داعش به سوریه می روم

پدر شهید مدافع اسلام: سپاه پرچم دار مبارزه با استکبار است/ لازم باشد با فرزندانم برای مبارزه با داعش به سوریه می روم
پدر شهید مدافع اسلام ناب محمدی عقیل شیبک گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مردم سیستان و بلوچستان برای شهدای مدافع اسلام در سیستان و بلوچستان سنگ تمام گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، پدر شهید شیبک در گفتگو با عصرهامون ضمن تشکر از حضور باشکوه مردم زاهدان در مراسم وداع و تشییع شهدای مدافع اسلام ناب محمدی (ص) گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مردم سیستان و بلوچستان برای شهدای مدافع اسلام سنگ تمام گذاشت.
وی ادامه داد: خدا را شکر می‌کنم که در زمانی قرار گرفتیم که چیزی به عنوان اسلام و ولایت فهمیدیم، بسیار خوشحال هستم فرزندی تربیت کردم که جانانه برای دفاع از اسلام ناب محمدی(ص) به شهادت رسید.
پدر این شهید مدافع اسلام تصریح کرد: عقیل به انجام معنویات و عبادات علاقه فراوانی داشت، این شهید بزرگوار از سن 9 سالگی تا لحظه شهادت در تمام فراز و نشیب های زندگی و کاری، هرگز نمازش ترک نشد.
وی گفت: اشتیاق عقیل به مسجد رفتن و قرآن خواندن حدی بود که هروقت صدای اذان  را می شنید دست از کار می کشید و روانه مسجد می شد و تا آخرین لحظات حیات خود، دست از دعا و نیایش برنداشت.



پدر شهید شیبک با تاکید بر اینکه عقیل علاقه خاصی برای دفاع از اسلام داشت، بیان کرد: فرزندم مدتها بود که چشم انتظار حضور به سوریه بود.
وی ادامه داد: لازم باشد خودم و سه فرزندم برای دفاع از اسلام ناب محمدی و مبارزه با عناصر تکفیری داعش راهی سوریه می شویم.
پدر با بیان اینکه سپاه پرچم دار مبارزه با استکبار است گفت: در این زمان اسلام در خطر است و وظیفه همه مسلمان این است که در مقابل این خطر سینه سپر کنند.
پدر شهید شیبک با بیان اینکه شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان برادرانه زندگی می کنند گفت: برادران اهل سنت مانند شیعیان در طول این مدت در کنار خانواده شهدا بودند، شیعه و سنی واقعا در استان جدای ناپذیر هستند.
 
از حمایت های بی دریغ سپاه پاسداران تشکر می کنم
صدیقه اردونی همسر شهید عقیل شیبک در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری مراسم شهدا در زاهدان اظهار داشت: از حمایت های بی دریغ سپاه پاسداران در برگزاری باشکوه مراسم استقبال از شهدا در فرودگاه زاهدان و همچنین مراسم وداع با شهدا در سپاه سلمان استان نیز تقدیر و تشکر می کنم.
وی با اشاره به برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهدا در گلزار شهدای این شهرستان نیز از حضور گسترده مردم و مسئولان تشکر کرد.
این همسر شهید در حالی که فرزند خود را در آغوش دارد به خبرنگار ما گفت: هیچ مخالفتی با رفتن عقیل به سوریه نداشتم چون هدف او دفاع از اسلام و حرم اهل بیت(ع) بود و اگر لازم باشد فرزندم«یوسف» را هم در راهی که پدرش گام نهاده راهی می کنم.
طاهره شیبک خواهر شهید شیبک نیز به خبرنگار ما گفت: برگزاری مراسم به این وسعت جای تقدیر و تشکر دارد که ما از تمام افراد، ارگان ها و نهادهایی که در این زمینه دخیل بودند به ویژه سپاه پاسداران کمال قدردانی را داریم.



وی از حضور و مشارکت مردم در طی مراسمات چند روز گذشته که برای شهدای مدافع اسلام برنامه ریزی شده بود هم سپاسگزاری کرد و افزود: شهید علاقه خاصی به اسلام و انقلاب داشت از اینرو با گام نهادن در این مسیر راه خود را انتخاب و به درجه رفیع شهادت رسید.
فاطمه شیبک هم به خبرنگار زاهدانه گفت: عقیل علاقه به نماز و ولایت فقیه داشت؛ همیشه رعایت و حفظ حجاب را به ما تاکید می کرد و از ما می خواست به حجابمان اهمیت دهیم.
خواهر شهید ادامه می دهد: رضایت خدا برای برادرم حائز اهمیت بود هم اکنون نیز برای ما افتخار بزرگی است که در راه اسلام به شهادت رسیده زیرا این افتخار نصیب هر کس نمی شود.
وی در پایان از تمام برنامه هایی که برای مراسمات استقبال، تشییع و خاکسپاری شهدا در این شهرستان توسط نهاد ها و ارگان ها به ویژه سپاه پاسداران انجام شد و همچنین ازحضور مردم که باعث دلداری به خانواده های داغدیده بود کمال تقدیر و تشکر را کرد و ادامه داد: اگر امروز جوانان از حریم اهل بیت(ع) در سوریه دفاع نکنند، همان دشمنان فردا به مرزهای ما حمله خواهند کرد.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
, از حمایت های بی دریغ سپاه پاسداران تشکر می کنم,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه