logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر جشنواره «مدافعان حرم»:

بیش از 250 اثر به جشنواره فیلم «مدافعان حرم» ارسال شد

بیش از 250 اثر به جشنواره فیلم «مدافعان حرم» ارسال شد
دبیر نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم با اشاره به استقبال خوب مخاطبان از این جشنواره گفت: در این مدت کوتاه که از توزیع و اطلاع رسانی فراخوان این جشنواره می گذرد تاکنون بیش از 250 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حمید یادروج دبیر جشنواره فیلم مدافعان حرم با بیان اینکه در روزهای پایانی مهلت ثبت نام آثار، استقبال فیلمسازان افزایش چشمگیری داشته است، افزود: با توجه به اینکه در روزهای پایانی مهلت ثبت نام آثار در جشنواره هستیم، شتاب خوبی در روند ارسال آثار صورت گرفته است که این امر نشان از توجه ویژه فیلمسازان و علاقمندان به موضوع دفاع از حرم دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تهیه‌کننده و کارگردان مستند تحسین‌شده «پسر را ببین، پدر را تصور کن» ادامه داد: این جشنواره میزبان تمامی آثار با موضوع مقاومت و دفاع از حرم است و به طور ویژه از فیلم‌های با موضوع شهدای مدافع حرم تجلیل خواهد شد.

,

گفتنی است؛ نخستین دوره جشنواره فیلم مدافعان حرم در سطح ملی و در دو بخش مستند و نماهنگ به همت خبرگزاری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی 5 خردادماه سال جاری برگزار می‌شود. فیلمسازان تا 31 فروردین‌ماه فرصت دارند آثار خود را با مراجعه به سایت www.modafeanfilmfest.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه