logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دهاقان سرزمین هنر مردمان فرهیخته/ کتاب پشت بام های خاموش اثر شاعر دهاقانی رونمایی شد

دهاقان سرزمین هنر مردمان فرهیخته/ کتاب پشت بام های خاموش اثر شاعر دهاقانی رونمایی شد
در مراسمی از کتابی به نام پشت بام های خاموش اثر شاعر دهاقانی با حضور مسئولان، هنرمندان و مردم در سالن سینمای آزادی و با برگزاری نقد کتاب رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان نا، در این مراسم فرماندار شهرستان دهاقان با اشاره به اینکه شهرستان دهاقان توانسته است در عرصه های مختلف علمی، هنری، کارآفرینی شخصیت های بزرگ و محوری را به کشور و جهان معرفی کند، افزود: همایش سال گذشته که با عنوان مشاهیر، مفاخر و نخبگان شهرستان در دانشگاه آزاد برگزار شد، این باور را برای همه ما ایجاد نمود که دهاقان سرشار از پتانسیل های قوی برای حضور در عرصه های بزرگ و حماسه آفرین است و این خطه، سرزمین هنر و مردان فرهیخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان نا، ,

علی اصغر قاسمیان با تأکید بر گسترش فعالیت های هنری در زمینه های مختلف، نقش آفرینی انجمن های ادبی و هنری با کمترین بضاعت، ولی خودجوش را بسیار مهم دانست و گفت: حمایت مسئولان و دلسوزان باعث رشد افراد در این عرصه می شود.

,

وی خاطرنشان کرد: در سال های گذشته شاهد هنرنمایی و حضور جوانانمان در عرصه های هنری و نقش آفرینی در بازسازی واقعه غدیر خم، واقعه در واقعه، تئاتر اندکی آفتاب با محوریت بسیج هنرمندان، اداره ارشاد اسلامی و نهادهای فرهنگی بوده ایم.

,

قاسمیان انتخابات را حضور مردم در سرنوشت خود دانست و با توجه به نزدیک بودن به مرحله دوم انتخاباتافزود: اکنون که یک مرحله از انتخابات را پشت سرگذاشتیم و توانستیم حماسه سیاسی بیافرینیم، بار دیگر حضور حداکثری شما در پای صندوق های رأی پشتوانه نظام اسلامی خواهد بود.

,

در این مراسم که با حضور اساتید بزرگ شهرستان دهاقان، شهرضا و شهر های مجاور برگزار شد، از کتاب پشت بام های خاموشی اثر رضا آقاحسینی که توسط انتشارات دارخوین دهاقان به چاپ رسید، رونمائی شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه