logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خانه اولادی پلمپ شد: پزشکی قانونی دنبال علت مرگ

خانه اولادی پلمپ شد: پزشکی قانونی دنبال علت مرگ
قاضی پرونده اولادی، منزل او را برای مشخص شدن علت و نحوه مرگ او پلمپ کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرحوم مهرداد اولادی هیچگونه علائم حیاتی نداشته و توسط تکنسین های اورژانس به مدت 30 دقیقه عملیات احیاء انجام می شود و پس از برنگشتن علائم حیاتی در ساعت 14:56 از محل سکونت به بیمارستان شهدای تجریش منتقل می شود.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

بیانیه وزارت بهداشت درباره مرگ مهرداد اولادی، ستاره سابق پرسپولیس و استقلال و تیم ملی، پرونده او را کمی پیچیده کرد. اولادی قبل از رسیدن اورژانس بخاطر ایست قلبی، جانش را از دست داده بود. علت ایست قلبی او هم فعلا در حد گمانه‌زنی‌هایی مثل مسمومیت دارویی باقی مانده و قاضی پرونده، منزل او را تا زمان مشخص شدن علت مرگ توسط پزشکی قانونی پلمپ کرده است. در زمان مرگ اولادی، فقط دوستان او کنارش حضور داشتند و با اورژانس تماس گرفتند.

,

 

,

عبدالرحمن شاه حسینی کارشناس حقوقی و قاضی بازنشسته که سابقه ریاست کمیته انضباطی فوتبال را هم دارد، می‌گوید پلمپ منزل اولادی موضوع عجیبی نیست و تا زمان پایان تحقیقات ادامه خواهد داشت: «با توجه به اینکه ایست قلبی برای اولادی رخ داده، قاضی پرونده می خواهد همه جوانب را بررسی کند تا اگر خدای ناکرده موضوع خاصی وجود دارد، کشف شود و به اطلاع عموم برسانند. من فکر می کنم گمانه زنی در این باره منطقی نیست و بی تردید مقام قضایی قصد دارد با استفاده از ابزارهای موجود مانند پزشکی قانونی شرایط را بررسی کند. به طور کلی ما 3 نوع فوت داریم؛ فوت معمولی، فوت مشکوک و قتل. در هر 3 مورد قاضی برای بررسی موضوع بنا به شرایط تشخیص بررسی می دهد.»

,

ای اسپورت

,

انتهای پیام

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه