logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان:

سلامت جوانان اولویت متولیان امر سلامت

سلامت جوانان اولویت متولیان امر سلامت
نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان گفت:متولیان امر سلامت، ‌سلامت نسل جوان را باید مدنظر داشته باشند چراکه اگر نسل جوان ما سلامت داشته باشد، ازنظر روحی و معنوی و جسمی جامعه‌ای سالم داریم .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   آساره خبر، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، امروز در مراسم نواخته شدن زنگ سلامت که در مدرسه دخترانه شاهد خرم‌آباد برگزار شد، گفت: خلاقیت، ابتکار و کارهای ارزشمند دانش‌آموزان این مدرسه وجه تمایز آن با مدارس دیگر است و مدرسه‌ای که این ویژگی‌ها را دارد باید ویژگی سلامت را نیز داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , آساره خبر, ، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، امروز در مراسم نواخته شدن زنگ سلامت که در مدرسه دخترانه شاهد خرم‌آباد برگزار شد، گفت: خلاقیت، ابتکار و کارهای ارزشمند دانش‌آموزان این مدرسه وجه تمایز آن با مدارس دیگر است و مدرسه‌ای که این ویژگی‌ها را دارد باید ویژگی سلامت را نیز داشته باشد.,

میر عمادی بابیان اینکه خداوند نعمت‌های مادی و معنوی فراوانی به ما عطا کرده که نمی‌توان برای هیچ‌یک از نعمت‌های معنوی قیمتی در نظر گرفت، افزود: در میان نعمت‌هایی که خداوند به ما ارزانی داشته دو نعمت سلامت و امنیت از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است ولی در روایات ما از این دو نعمت به‌عنوان دو نعمتی که مردم قدر آن را نمی‌دانند یادشده است.

,

 نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با اشاره به نقش برجسته سلامت در رشد و رسیدن انسان به تعالی، عنوان کرد: سلامت در کمال نقش برجسته‌ای دارد چراکه  اگر سلامت نباشد زندگی گوارا نیست، پیشرفت نیست، حیات ارزشی ندارد، علم و عقل نیست، خدا بندگی نمی‌شود و خدا را نمی‌شود عبادت کرد.

,

وی با اشاره به اینکه تأکیدی که به عبادت خداوند توسط انسان شده در سایه سلامت است به همین جهت هیچ دینی به‌اندازه دین اسلام به امر سلامت توجه نکرده است، بیان کرد: در اسلام همه عبادات برای سلامت است، نماز برای سلامت روح و روان، وضو و غسل برای سلامت جسم  و روزه برای سلامت است، به‌طوری‌که پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «روزه‌بگیرید تا سالم باشید».

,

میرعمادی گفت: در اسلام تأکید فراوان بر تغذیه حلال و پاکیزه شده است، هر غذایی که می‌خوردیم دو شرط برای طهارت دارد اول این‌که حلال باشد که برای سلامت روانی و روحی مفید است و دوم اینکه برای سلامت جسمانی باید پاکیزه باشد.

,

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان تصریح کرد: متولیان امر سلامت، ‌سلامت نسل جوان را باید مدنظر داشته باشند چراکه اگر نسل جوان ما سلامت داشته باشد، ازنظر روحی و معنوی و جسمی جامعه‌ای سالم داریم چراکه جامعه سالم با نسل و جوانان سالم ایجاد می‌شود.

,

وی بابیان اینکه اگر بخواهیم مسئله سلامت را جدی بگیریم  و باید برای جوانان و نوجوانان خود برنامه‌ریزی کنیم، اظهار داشت: سلامت جوانی بر دوران پیری نیز تأثیرمی گذارد و  اگر جوان سالم نباشد فعالیت اقتصادی و اجتماعی نداریم.

,

میرعمادی افزود: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی باید بیش از همه به‌سلامت جوانان و آموزش جوانان بر امر سلامت حرکت کنند چراکه تأثیر آموزش سلامت بر جوانان سبب تضمین پیشرفت و تعالی و جامعه فعال و پویا می‌شود، پس هرچه آموزش داریم باید برای جوانان در نظر بگیریم.

,

وی با اشاره به اینکه استعدادها در دوران جوانی و نوجوانی شکوفا می‌شود و شکوفایی استعداد به معنی خلاقیت، ابتکار، موفقیت، سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت است، عنوان کرد: اگر می‌خواهید در دنیا و آخرت سعادت و خوشبختی داشته باشد باید قدر سلامت را بدانیم و اگر در زندگی بخواهیم پر محصول باشیم باید به امر سلامت توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه