اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بارسا جشنواره گل به راه انداخت

بارسا جشنواره گل به راه انداخت
بارسلونا بعد از سه شکست پیاپی در لالیگا موفق شد با 8 گل دپورتیوو لاکرونیا را شکست دهد و به بردی ارزشمند دست یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، در ادامه بازی های هفته سی و چهارم لالیگا، بارسلونا میهمان دیپورتیوو بود که در پایان با نتیجه پرگل 8 بر صفر به پیروزی رسید تا بعد از سه شکست پیاپی به بردی ارزشمند دست یابد و از بحران خارج شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

بازی متعادل شرع شد تا اینکه در یازدهمین دقیقه بازی، لوئیس سوارس کرنر ارسالی ایوان راکیتیچ را به گل تبدیل کرد تا این زرد پوشان بارسلونا باشند که از حریف خود پیش می افتند. در این صحنه بازیکنان دپورتیوو به شدت به داور اعتراض کردند و مدعی شدند سوارس با خطا این گل را به ثمر رسانده است ولی هر طور که بود داور این گل را قبول کرد.

,

 

,

در ادامه بورگس نتوانست دروازه بارسا را باز کند و درخشش براوو مانع از به ثمر رسیدن گل برای میزبان شد تا اینکه در دقیقه 24 باز هم سوارس به داد بارسا رسید و گل دوم را به ثمر رساند. البته این بازیکن اروگوئه ای اگر کمی دقت می کرد می توانست در همان نیمه نخست هت تریک هم کند.

,

 

,

در آغاز نیمه دوم باز هم این بارسلونا بود که عطش زیادی برای گلزنی از خود نشان داد و این بار نوبت به ایوان راکیتیچ هافبک کروات رسید تا دروازه لاکرونیا را باز کند. در دقیقه 53 مجددا پاس در عمق مسی را سوارس با ضربه ای بدون مکث توپ را به تور دروازه لاکرونیا چسباند تا نتیجه 4 بر صفر به سود تیم مهمان شود.

,

 

,

در دقیقه 64 همکاری نیمار و سوارس باعث شد تا این بازیکن اروگوئه ای باز هم گلزنی کند و چهارمین گل خود در این دیدار و سی امین گل خود در این فصل لالیگا را به ثمر برساند تا به یک قدمی رونالدو در صدر جدول گلزنان نیز برسد.

,

 

,

دقیقه 73 سوارس این بار در نقش گل ساز ظاهر شد و مسی را صاحب موقعیت کرد تا این بازیکن نیز در این دیدار گلزنی کرده باشد و بلافاصله مارک بارترا که به جای پیکه محروم در بازی حضور داشت گل هفتم را به ثمر رساند و در ادامه جشنواره گل بارسلونا تکمیل شد و این تیم توانست به گل هشتم خود نیز برسد و نیمار که این روزها ریر فشار انتقادات قرار دارد خود را در برد پرگل بارسلونا سهیم کند تا این تیم با این پیروزی همچنان خود را در صدر جدول رقابت های لالیگا در حالی که تنها 4 بازی دیگر به انتهایش مانده ببیند و البته منتظر بقیه بازی ها نیز باشد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه