logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاندار آذربایجان شرقی؛

دولت تدبیر و امید کسی را تودیع یا عزل نمی کند، بلکه تکریم می کند/انتخاب ها در دولت تدبیر بر اساس سوابق و تجارب افراد است

دولت تدبیر و امید کسی را تودیع یا عزل نمی کند، بلکه تکریم می کند/انتخاب ها در دولت تدبیر بر اساس سوابق و تجارب افراد است
اسماعیل جبارزاده گفت: فرماندار باید در کنار تمامی ماموریت های اداری منادی وحدت، اخلاق و همبستگی باشد و رمز پیروزی انقلاب که همان وحدت است در کارهای مدیریتی خود به کار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در آئین تودیع و معارفه فرماندار شبستر گفت: دولت تدبیر و امید کسی را تودیع یا عزل نمی کند، بلکه تکریم می کند.

وی افزود: امروز نیز سرباز دیگری برای خدمت خالصانه به مردم شبستر با سوابق درخشان معرفی می شود.

وی ادامه داد: خدمات خالصانه به مردم بالاترین عبادت ها است و خداوند در قبال آن بهترین مصلحت ها را نازل می کند.

استاندار آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: اگر مدیری می خواهد شهرستان خوب مدیریت شود باید با ائمه جمعه اتحاد و همبستگی داشته باشد.

وی با اشاره به سابقه درخشان کاشانی در فرمانداری ملکان یادآور شد: فرماندار جدید تجارب و سوابق درخشانی در کارنامه خود دارد و نشان داده که می تواند در این پست مدیریتی موفق عمل نماید.

جبارزاده اذعان داشت: هر کاری که با نیت قربت به خدا باشد نتایج آن قابل قبول خواهد بود. اگر فرماندار جدید نیز کاری انجام می دهد باید به نیت قربت خدا باشد.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: فرماندار باید در کنار تمامی ماموریت های اداری منادی وحدت، اخلاق و همبستگی باشد و رمز پیروزی انقلاب که همان وحدت است در کارهای مدیریتی خود به کار گیرد.
 
وی شهرستان شبستر را به علت وجود مدفن علمای بزرگی همچون شیخ محمد متمایز از سایر شهرهای این استان دانسته و افزود: آثار این عالم پس از سالها وفات نیز همچنان مایه ی خیر و برکت این دیار بوده است.

جبارزاده با اشاره به مشکلات شبستر چون آب کشاورزی، راه ارتباطی و دریاچه ارومیه اعلام کرد: این مشکلات تنها متوجه شبستر نیست بلکه استان را نیز تحت شعاع قرار میدهد و باید برای رفع آن اهتمم بورزیم.

استاندار آذربایجان شرقی از علی علی لو نماینده مردم شبستر در مجلس به خاطر پیگیری های مسائل شهرستان و استان تقدیر کرد.
 
گفتنی است پیش از ظهر امروز طی مراسمی با حضور اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی جمشید عقلمند مرجانی تودیع و سعید کاشانی به سمت فرماندار شبستر منصوب شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه