logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک:

لزوم رعایت اخلاق انتخاباتی در پیشانی فرهنگی استان هرمزگان

لزوم رعایت اخلاق انتخاباتی در پیشانی فرهنگی استان هرمزگان
خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به لزوم رعایت اخلاق در انتخابات گفت: شهر بستک را به عنوان پیشانی فرهنگی استان هرمزگان می شناسند و این نباید با اقدامات انتخاباتی غلط خدشه دار گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه، الحاق جوادی خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک در ابتدای خطبه های خود اظهار کرد: در اسلام بر مراعات و آسان گیری انسان های توانمند و دارا در حق انسان هایی که توانایی پرداخت بدهی و دین خود را ندارند تاکید شده است و افراد نیز باید با توجه به درآمد خود هزینه نمایند و با هزینه زیادی خود را بدهکار ننمایند که توان پرداخت آن را نداشته باشند و چنانچه افراد در صورت امکان، بدهی خود را به کاسب و بازاری نپردازند این موجب می شود تا آن بازاری و کاسب توان پرداخت حقوق و دستمزد کارگران خود را نداشته باشد که این خود یک نوع ظلم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,

 

,

وی با اشاره به سخنی از رسول خدا، ادامه داد: رسول خدا فرمودند: نفس و روح مومن بدهکار معلق و بلاتکلیف است تا دین و بدهی او پرداخت گردد و همچنین بهترین شما کسی است که در پرداخت بدهی های خود دغدغه مند باشد.

,

 

,

خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک افزود: در خرید نباید چشم هم چشمی نمود و برای پرداخت، باید زمان تعیین گردد و فرد در موقع مشخص شده بدهی خود را پرداخت نماید و پس از فرا رسیدن مهلت و عدم توانایی در پرداخت، درخواست مهلت مجدد نماید و این باید به عنوان فرهنگ در جامعه گسترش یابد.

,

 

,

الحاق جوادی  با اشاره به لزوم رعایت اخلاق در انتخابات ، افزود: ما همشهریان بعد از انتخابات در کنار هم زندگی می کنیم و شهر بستک به عنوان شهر فرهنگ و ایمان در استان زبانزد می باشد و بستک فرهنگی دارد که نام بستک را به عنوان پیشانی فرهنگی استان هرمزگان می شناسند و این فرهنگ نباید با اقدامات انتخاباتی غلط خدشه دار گردد.

,

 

,

وی بیان کرد: هواداران و کاندیدا باید به هم احترام بگذارند و ما از آنها می خواهیم که بهترین اخلاق را در تبلیغات داشته باشند و زیست مومنانه را در این ایام بجا آورند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه