اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

دیداری خاطره انگیز با جانباز 70 درصد بوشهری؛

وقتی که ریه های پاره هم حریف حاج عباس نمی شود+تصاویر

وقتی که ریه های پاره هم حریف حاج عباس نمی شود+تصاویر
حاج عباس خنسیر با ورق زدن تصاویری از دوران دفاع مقدس و سختی جنگ در آن زمان، ضمن نمایش عکس ها، توضیحات تکمیلی را می داد و از تلخی و شیرینی این خاطرات می گذشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ، روز گذشته خبرنگار دانشجونیوز به همراه احمدی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج قدس  به دیدار  حاج عباس خنسیر، جانباز  70% قطع نخاع بوشهری رفته و لحظاتی شرین را با این مرد جبهه و جنگ داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,

در این دیدار فرمانده حوزه قدس با تجلیل و قدردانی از ایثارگری این جانباز گفت: همه دارایی های جامعه اعم از معنویت، آرامش و آسایش، اعم از شغل و امنیت را مرهون ایثارگری و از خودگذشتگی این عزیزان و خانواده های صبور ایشان هستیم.

,

در ادامه این جانباز به بیان خاطرات جبهه ونحوه شهادت خود اشاره کرد و گفت: سال دوم دبیرستان بود که چند مدت بعد از عملیات والفجر8 به عنوان بسیجی از محله بندرگاه شهر بوشهرو ناوتیپ امیرالمومنین (ع) به فاو اعزام شدم  و در جزیره فاو که در دست رزمندگان ایرانی بود، مورد اصابت ترکش توپ های اهدایی فرانسه به صدام قرار گرفتم و ترکش از کتف من وارده شده بود، به طوری که شدت جراحت به حدی رسیده بود که ریه را پاره و منجر به قطع نخاع من شد.

,

حاج عباس ادامه داد: سریعا به اهواز اعزام شدم و بعداز آن جهت ادامه درمان به مشهد و آنجا بود که متوجه شدم آسیب شدیدی به نخاع وارد شده و دیگر قادر به حرکت نیستم.

,

خنسیر در این دیدار با تاکید بر اینکه تحت هیچ شرایطی صحنه انقلاب را ترک نخواهیم کرد، اظهار کرد: همان طور که بسیجیان در زمان جنگ گوششان فقط به بیانات امام خمینی(ره) بود، در حال حاضر نیز باید در شرایط غبارآلود فتنه چشم هایمان فقط به دهان رهبری باشد و بیانات و هدایت های ایشان را چراغ راه خود قرار دهیم .

,

حاج عباس با ورق زدن تصاویری از دوران دفاع مقدس و سختی جنگ در آن زمان، ضمن نمایش عکس ها، توضیحات تکمیلی را می داد و از تلخی و شیرینی این خاطرات می گذشت.

,

در پایان، نماز مغرب و عشاء به امامت حاج آقا مزارعی، مسول تعلیم و تربیت حوزه قدس بوشهر اقامه شد.

,

, , , , ,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه