logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

دادستان عمومی و انقلاب قزوین:

بی‌اطلاعی مردم از نظام قضایی عامل تشکیل بسیاری از پرونده‌هاست

بی‌اطلاعی مردم از نظام قضایی عامل تشکیل بسیاری از پرونده‌هاست
دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: بسیاری از مشکلات به وجود آمده و یا تشکیل پرونده‌ها در دستگاه قضایی ناشی از جهل و بی‌اطلاعی مردم از نظام قضایی می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خبرنگار اجتماعی  صبح قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی، دادستان عمومی و انقلاب قزوین اظهار کرد: اطلاع رسانی دقیق، صحیح و سریع در دستگاه قضایی از ظرافت و حساسیت خاصی برخوردار است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: با توجه به ضرورت انجام اطلاع رسانی در دستگاه قضایی و نظر به وظایف تخصصی و فنی این دستگاه در کشور، انجام اطلاع رسانی باید مبتنی بر موازین فنی، علمی و حقوقی باشد. 
دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: در همین راستا ریاست محترم قوه قضاییه در بدو تصدی قوه قضاییه جهت نهادینه کردن امر اطلاع رسانی و با توجه به وسعت و تنوع این کار در تشکیلات و به دنبال هدفمند کردن این امر در دستگاه قضایی با صدور بخشنامه‌ای خواستار پرداختن به این مهم شدند. 
وی ادامه داد: بسیاری از شهروندان ما از مسائل مهمی که در دستگاه قضایی اتفاق می‌افتد بی‌اطلاع هستند و بسیاری از مشکلات به وجود آمده و یا تشکیل پرونده‌ها در دستگاه قضایی ناشی از جهل و بی‌اطلاعی مردم از نظام قضایی می‌باشد. 
صادقی نیارکی افزود: اقدامات چشمگیری در نظام قضایی در حال انجام گرفتن است که اگر اطلاع رسانی درستی صورت گیرد برای ارتقاء و تشویق موثر خواهد بود. 
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی درست و به هنگام یکی از عوامل تحقق عدالت قضایی می‌باشد، یادآور شد: اطلاع رسانی در دستگاه قضایی به واسطه ارتباط با حقوق، مال و حیثیت مردم دارای حساسیت خاصی است و اگر این امر به درستی انجام نگیرد موجبات تضییع حقوق مردم و وارونه جلوه دادن حقیقت خواهد شد. 
صادقی نیارکی هرگونه شائبه سیاسی و جناحی بودن امر اطلاع رسانی را قابل قبول ندانست و بیان کرد: هیچ گونه سیاه نمایی در این امر پذیرفتنی نیست چرا که این‌گونه سیاه نمایی‌ها دستگاه قضایی را از انجام تکالیف قانونی باز می‌دارد. 
وی در پایان گفت: اطلاع رسانی فنی، حقوقی و قضایی صرف و مطابق با قانون به عنوان ابزاری در جهت اجرای عدالت و افزایش آگاهی‌های حقوقی و قضایی مردم خواهد بود و بی‌طرفی دستگاه قضایی را نمایان خواهد کرد. 

انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه