logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با سراسر کشور؛

رونمایی از واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال در دیّر

رونمایی از واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال در دیّر
همزمان با سراسر کشور در چهارمین روز از هفته سلامت واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال در شهرستان دیّر رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "مطاف24"، در مراسمی که بمناسبت هفته سلامت با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان برگزار شد طرح سوئیچ واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال همزمان با سراسر کشور در شهرستان دیّر آغاز شد.
امام جمعه دیّر در این همایش گفت: اگر جامعه سالم نباشد در عرصه دفاعی، سازندگی و پیشرفت و تعالی جامعه نیز موفق نخواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "مطاف24",
,


حجت الاسلام سید علی حسینی افزود: همانگونه که امنیت بستر ساز فعالیت های فرهنگی، اقتصادی خواهد شد مسئله سلامت نیز این چنین است.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام  تصریح نمود: سلامت وامنیت هر دو نیاز جامعه است و باید قدردان این دو نعمت باشیم.
حسینی کارکنان مراکز بهداشت را پیام آوران و سربازان سلامت دانست و اظهار داشت: همان طور که نیروهای مسلح در مقابله با دشمنان خارجی بسیج شده و امنیت داخلی را تأمین می کنند نیروهای ما در مراکز بهداشتی نیز برای مقابله با بیماری ها بسیج می شوند.
امام جمعه دیّر خاطر نشان کرد: مسئله سلامت بسیار مورد تأکید اسلام است تا انجا که اگر انجام واجبی برای سلامت انسان مضر باشد دستور به ترک ان واجب می دهد.
وی گفت: اسلام در تمامی عرصه ها پیشگیری را مقدم بر درمان می داند کما اینکه گناه نکردن آسان تر از ترک گناه است.
سید علی حسینی با بیان اینکه پرهزینه ترین بیماری در کشور دیابت است، افزود: با الهام از دین اسلام و پیشوایان بزرگوارمان این تعالیم ارزنده را به جامعه عرضه کنیم چرا که اسلام خواهان جامعه ای سالم، پویا و با نشاط است.

, ,
,
,
,
,
,
,


فرماندار دیّربا اشاره به شعار هفته سلامت امسال گفت: شبکه بهداشت و درمان به تنهایی نمی تواند سلامت جامعه را تأمین کند و این مهم نیاز به عزم همگانی دارد.
حمزه اعتماد بیان داشت: توجه به بیماری های صعب العلاج، بهداشت دهان و دندان و راه اندازی کلینیک دندانپزشکی در شهرستان از جمله فعالیت هایی است که امسال در زمینه تأمین سلامت در دستور کار قرار دارد.
وی عنوان کرد: احداث 3 مرکز بهداشت در شهرستان و اورژانس شهری تا هفته دولت به بهره برداری می رسد.
اعتماد ابراز کرد: خیرین همانگونه که در عرصه مدرسه سازی و ساخت اماکن مذهبی فعالیت های خوبی دارند در عرصه سلامت نیزورود پیدا کنند.

, ,
,
,
,
,


رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: کم تحرکی و پرخوری موجب افزایش بیماری های غیر واگیردار در جامعه شده که بهترین راه پیشگیری تغییر سبک زندگی و اصلاح الگوی مصرف می باشد.
عادل مقدس افزود: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی استان نبود تحرک در زندگی روزانه افراد و تقلید کورکورانه از غذاهای غربی نظیر انواع فست فود ها و پرخوری موجب افزایش بیماری های قلبی و عروقی مانند فشار خون و اضافه وزن در جامعه شده است.
 وی اظهار داشت: شکر، نمک و روغن سه ماده غذایی است که زیاده روی در مصرف انها ضررهای جبران ناپذیری به همراه دارد
این مقام مسئول بیان کرد: خطر ابتلا به دیابت در افرادی که دخانیات مصرف می کنند 50 درصد بیشتر و نیمی از مرگ و میر ها در کشور ناشی از انواع سکته است .
مقدس تصریح نمود: پیاده روی روزانه موجب تنظیم گردش خون،عدم تجمع چربی ها و تنظیم متابولیسم بدن می شود.
وی عنوان کرد: برای ترغیب دیگران به ورزش و تحرک باید ابتدا خودمان این کار را انجام دهیم کما اینکه پیاده روی و نرمش صبحگاهی روزانه در دستور کار کارکنان مرکز بهداشت و درمان شهرستان قرار گرفته است.
گفتنی است جشنواره تغذیه بیماران دیابتی،کلینیک قلب سالم و نمایشگاهی جهت تشویق به فرزند آوری نیز در محل این نشست برپا شد.

, ,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

, , , , ,
, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه