logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در چهار محال و بختیاری:

صادرات راهی موثر در ایجاد اشتغال خواهد بود

صادرات راهی موثر در ایجاد اشتغال خواهد بود
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهار محال و بختیاری گفت: یکی از راه های ایجاداشتغال بحث صادرات است و چنانچه دولت دراین راستا برنامه ریزی داشته باشد بسیار موثر خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس جزایری در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر با اشاره به اینکه صادرات در سال گذشته کاهش داشته است اظهار کرد: علت اصلی کاهش صادرات بحث تحریم ها بوده که در سال جاری با رفع تحریم ها تلاش خواهیم کرد صادرات را نیز افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه چهار هزار و صد تعاونی در چهار محال و بختیاری وجود دارد تصریح کرد: از تعداد تعاونی های تشکیل شده در این استان 1600 تعاونی فعال و 800 تعاونی نیز با ظرفیت خیلی کم کار می کنند.

جزایری ادامه داد: بیشترین تعاونی های این استان در توزیع مواد غذایی فعال هستند.

وی اذعان داشت: برای فعال کردن تعاونی ها در سال جاری بودجه در نظر گرفته شده است.

جزایری با اشاره به اینکه برای فعال کردن کارگاه های نیمه فعال نیز برنامه ریزی صورت گرفته است عنوان کرد: 16 هزار میلیارد برای کل کارگاه های نیمه تمام استان بودجه اختصاص داده خواهد شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتاعی چهار محال و بختیاری با بیان اینکه درصد بیکاری در استان بالا است اذعان داشت: لازم است با همت مسئولین استان برنامه ریزی خوبی برای ایجاد اشتغال پایدار داشته باشیم.

جزایری بیان داشت: طرح های توجیه دار اقتصادی که دارای پیشرفت فیزیکی مناسبی هستند در اولویت تامین تسهیلات قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه