logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جهادگر نمونه دانشجویی کشور:

دیدار اشتون با فعال فتنه پیش بینی رهبر انقلاب را به واقعیت تبدیل کرد/ اشتون نگران حقوق بشر در فلسطین باشد نه ایران

دیدار اشتون با فعال فتنه پیش بینی رهبر انقلاب را به واقعیت تبدیل کرد/ اشتون نگران حقوق بشر در فلسطین باشد نه ایران
جهادگر نمونه دانشجویی کشور گفت:دیدار کاترین اشتون با محکومین فتنه 88 به این دلیل است که غرب شکست خود در فتنه 88 را پذیرفته و به دنبال احیای آن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از بلاغ،سید هادی حسینی جهادگر نمونه دانشجویی در سال 91 در مود سفر اخیر کاترین اشتون به کشورمان گفت:در مذاکرات  هسته ای ایران تمامی بند هایی که در توافق نامه بود را به موقع انجام داد اما در مقابل طرف غربی کم کاری های فاحشی به خرج داد و با توجه به این نکته در طول مذاکرات مقرر شد گفتگو در مورد موارد هسته ای باشد ،بحث گزینه های روی میز مجددا مطرح شد و گستاخی هایی که علیه ملت ایران صورت می گرفت دوباره انجام پذیرفت و این همان دلیلی بود که رهبری بارها و بارها اعلام کردند که به مذاکرات خوشبین نیستند ،چون طرف مقابل ما طرف قابل اعتمادی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا ,

وی در ادامه با اشاره به ادعای حقوق بشر خانم اشتون در سفر به ایران گفت: خانم اشتون در جایگاهی قرار ندارد که بعنوان یک مسئول بخواهد حقوق بشر در ایران را بررسی کند .

,

اولا حقوق بشر در ایران نسبت به کشور های دیگر شرایط بهتری دارد نکته ی دوم این است که خانم اشتون باید نگران حقوق بشر در اوکراین باشد که مسبب جنگ های خیابانی در اوکراین اتحادیه ی اروپا و امریکا است ، باید نگران حقوق بشر در فلسطین باشد که بیش از شصت سال با حمایت های بی چون چرای خود از رژیم غاصب اسرائیل سبب کشتار و قتل عام و نسل کشی در فلسطین شدند.

,

این فعال اجتماعی با اشاره به دیدار های خانم اشتون با محکومین فتنه گفت:دیدار کاترین اشتون با محکومین فتنه 88 به این دلیل است که غرب شکست خود در فتنه 88 را پذیرفته  و به دنبال احیای آن است زیرا در فتنه بزرگ 88 دشمن با برنامه ریزی منسجم به دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی بود که بنا به فرمایش رهبری ابعاد آنها سالها به طول می انجامد تا مشخص گردد.

,

حسینی با اشاره به آیه ی یدالله فوق ایدیهم گفت:یقینا این دیدار ها و گفت و گو ها به دور از چشمان دستگاه دپلماسی ما نیست و سوالی که به ذهن می آید این است که آیا دیپلماسی لبخند همچنان کارساز است ؟!

,

این جهادگر نمونه کشوری تاکید کرد:از نگاه دلسوزان انقلاب این میدانها برای دشمن میدانی است تا خباثت و گستاخی خود علیه ملت ایران را به رخ بکشد منتها خواست جامعه دانشجویی و ملت ما از ریس جمهور این است که تحت هر شرایطی به فکر حفظ اقتدار و استقلال کشور در عین درایت و دیپلماسی باشند و درست نیست که ما نان خود را به هر قیمتی بخریم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه