logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

درخواست از دولت برای پیگیری مصادره اموال

درخواست از دولت برای پیگیری مصادره اموال
کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: دولت مصادره اموال ایران توسط آمریکا را در مجامع حقوقی و بین‌المللی پیگیری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین‌الملل درباره مصادره 2 میلیارد دلار از اموال مسدود شده ایران در آمریکا براساس حکم دیوان عالی این کشور، اظهار داشت: اقدام دولت آمریکا در مصادره 2 میلیارد دلار اموال بلوکه شده ایران نشان‌دهنده خوی آمریکایی‌هاست که همیشه بدنبال غارت اموال ملت‌ها هستند و این یک نوع سرقت بانکی است که تبعات حقوقی و بین‌المللی دارد.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها نمی‌توانند به سادگی اموال ایران را مصادره کنند و قطعاً اگر ایران اقدام حقوقی و بین‌المللی انجام دهد، اصل پول، سود و ضررش را خواهد گرفت.

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: اقدامات خصمانه آمریکا نشان دهنده آن است کسانی دلخوش کرده بودند که با برجام مسائل ما حل می‌شود، امروز فهمیدند این خواب و خیالی بیش نیست و آمریکا دست از خصومت با ایران برنداشته است؛ چه جمهوری خواهد بر سر کار باشد چه دموکرات.

کنعانی مقدم با تأکید براینکه دولت باید مصادره اموال ایران توسط آمریکا را در مجامع حقوقی و بین‌المللی پیگیری کند، یادآور شد: دولت می‌تواند این موضوع را در کمیته مربوط به برجام مطرح کند به عنوان اینکه آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل نمی‌کنند و خصوصاً در مسائل بانکی آنها اقداماتی کرده‌اند که اگر گشایش و اعتبارات باز می‌شد، ایران می‌توانست اموال خود را بانک‌های خارجی خارج کند که مورد دستبرد قرار نگیرد. از این جهت می‌توان گفت آمریکایی‌ها تخلف کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه