logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رییس اتحادیه کفش دست‌دوز:

چرا یک کارگر باید پیک موتوری شود/واردات میلیونی کفش‌ کارخانه‌های ایرانی را ورشکست کرد

چرا یک کارگر باید پیک موتوری شود/واردات میلیونی کفش‌ کارخانه‌های ایرانی را ورشکست کرد
رییس اتحادیه کفش دست دوز با بیان این نکته که کارگر ایرانی نباید پیک موتوری باشد، گفت: بخاطر تعطیلی کارخانجات و تعدیل نیروها به دلیل اعمال برخی سیاست‌های غلط داخلی ، کارگران برای ادامه معیشت خود پیک موتوری شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شجری رییس اتحادیه کفش دست دوز در گفتگو با خبرنگار کار ایرانی در مورد وضعیت نیروی انسانی در اتحادیه کفش دست دوز گفت : اتحادیه کفش دست دوز از جمله اتحادیه هاییست که در بدنه تولید ملی ، فعالیت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار کار ایرانی,


وی با تاکید براینکه متاسفانه سیاست های غلط در حوزه واردات به اصناف به ویژه صنف کفش داخلی ضربه وارد کرده است، تصریح کرد: متاسفانه در سال گذشته واردات کفش به میلیون ها جفت رسید و این معضل خطی قرمز بر سیمای تولید ملی بوده است.

شجری با اشاره به این نکته که کفش ایرانی زیر اوار واردات بی رویه کفش هنوز نتوانسته قد راست کند، اضافه کرد: واردات کفش با حجم بالا کارخانجات زیادی را تعطیل کرد و از این رو شمار زیادی از کارگران نیز بیکار شدند .

رییس اتحادیه کفش دست دوز با بیان این نکته که کارگر ایرانی نباید پیک موتوری باشد، ابراز داشت: بخاطر تعطیلی کارخانجات و تعدیل نیروها به دلیل اعمال برخی سیاست‌های غلط داخلی ، کارگران برای ادامه معیشت خود پیک موتوری شده اند .

شجری با بیان این نکته که اتحادیه کفش دست دوز بستر فعالیت کارگر ایرانی است، تصریح کرد: دیگر بستر اتحادیه هایی مانند کفش دست دوز بستر فعالیت کارگران ایرانی نیست، بلکه کارگران غیرمجاز در این راستا فعالیت دارند.

رییس اتحادیه کفش دست دوز با تاکید براینکه در زه اتحادیه کفش دست دوز مشکل تولید نداریم، اظهار داشت: مازاد تقاضا در داخل کشور ، کفش تولید می شود ولی واردات انبوه تاثیرات بسیار منفی در این راستا داشته است .

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه