اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گل نفت به پرسپولیس افساید بود

گل نفت به پرسپولیس افساید بود
رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت:‌ گل اول تیم نفت در شرایط آفساید به ثمر رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا غیاثی در گفت‌وگو با فارس در مورد نحوه قضاوت حسین زرگر در بازی پرسپولیس و نفت گفت:‌ در دقیقه 21 مسابقه علیپور در محوطه جریمه نفت شبیه‌سازی کرد تا از داور پنالتی بگیرد اما داور به این عمل او توجهی نکرد و دستور به ادامه بازی داد در حالی که می‌توانست به او به خاطر شبیه‌سازی کارت زرد نشان دهد. در دقیقه 24 کارت زردی که به وحید امیری نشان داد درست بود. در دقیقه 30 هم مهدی طارمی خودش را به زمین انداخت که این صحنه هم پنالتی نبود و باز هم داور به شبیه‌سازی طارمی در محوطه جریمه توجهی نکرد و به او اخطاری نداد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: در دقیقه 36 مسابقه به سعید لطفی به خاطر اعتراضش به محسن مسلمان کارت زرد داد که این کارت زرد درست بود زیرا بازیکنان باید بدانند که حق تنبیه بازیکن حریف را ندارند. در دقیقه 52 هم خطای بازیکن نفت باید اعلام می‌شد اما داور خطای مدافع پرسپولیس لوکا ماریچ را اعلام کرد.

,

غیاثی در مورد گل‌های تیم نفت گفت: گل اول نفت در شرایط آفساید به ثمر رسید و مهاجم نفت یک نیم‌تنه در آفساید بود. البته صحنه بسیار سخت بود که در حرکت آهسته تلویزیون آفساید قابل تشخیص بود. در این صحنه حمید غمزه کمک داور مسابقه دچار اشتباه شد گل دوم نفت هم کاملاً درست بود.

,

رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال در مورد اینکه قضاوت داور بازی استقلال و سایپا چطور بود، گفت: متأسفانه من آن بازی را ندیدم و نمی‌توانم در موردش اظهارنظر کنم.

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه