logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی:

مردم نماینده های پایبند به ارزش ها و اصول انقلاب را روانه مجلس کنند

مردم نماینده های پایبند به ارزش ها و اصول انقلاب را روانه مجلس کنند
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ضمن دعوت از اقشار مختلف مردم در پای صندوق های رای گفت: مردم نماینده ای را روانه مجلس شورای اسلامی کنند که بیشترین هماهنگی را با ولایت فقیه، اصول و ارزش های انقلاب و دفاع از مردم دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز گفت:مردم نماینده ای را راهی مجلس شورای اسلامی کنند که به ارزش هایی که برای آن خون داده اند اعتقاد داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در گفتگو با , اراک امروز, اراک امروز,  گفت:مردم نماینده ای را راهی مجلس شورای اسلامی کنند که به ارزش هایی که برای آن خون داده اند اعتقاد داشته باشند.,

20101
وی با بیان اینکه کار نمایندگان، قانون گذاری و تصمیم گیری در سطح ملی و بین المللی است اظهار کرد: نباید انتظار داشت که نمایند فقط به مسائل بخش و شهرستان توجه داشته باشد.


 فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد:وظایف مجلس تصمیم گیری برای کل کشور و تعامل با دنیا، ریل گذاری برای دولت که راه را درست برود و پیگیری مشکلات حوزه های نمایندگان است که می تواند اثر گذار باشد.


کریمی به شعار امسال “اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل” که از سوی مقام معظم رهبری انتخاب شده است اشاره کرد و گفت: مجلسی می تواند این شعار را محقق کند که به این موضوع اعتقاد داشته باشد و نگاه به بیرون نداشته باشد.


وی با بیان اینکه در استان مشکلات زیادی را در بخشهای مختلف داریم ادامه داد: نماینده منتخب مردم باید در این بخش ها فعال و در کنار مسئولین دولتی پیگیر رفع این موارد باشد.


فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی به اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم با حضور گسترده خود حضور پرشوری را در انتخابات داشته باشند.


کریمی با اشاره به اینکه اهمیت حضور در دور دوم مهمتر از دور اول است بیان کرد: مردم با حضور خود مرحله اول انتخابات را تکمیل کنند.


 وی ضمن دعوت از اقشار مختلف مردم در پای صندوق های رای خاطر نشان کرد: مردم نماینده ای را روانه مجلس شورای اسلامی کنند که بیشترین هماهنگی را با ولایت فقیه، اصول و ارزش های انقلاب و دفاع از مردم دارد.
 
,
, 20101, 20101,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه