logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حجت الاسلام محمدی:

مردم باید اقتصاد مقاومتی را از مسئولین مطالبه کنند

مردم باید اقتصاد مقاومتی را از مسئولین مطالبه کنند
محمدی: مردم باید هوشیار باشند و هر کجا نفوذ دشمن را دیدند، بایستی صدایشان را بلند کنند، و منتظر پیام حصرت آقا باشند و فرمایشات حضرت آقا را به ویژه در مورد اقتصاد مقاومتی، از مسئولین مطالبه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، گفتگوی اختصاصی را مطالعه می فرمائید با حجت الاسلام احسان الله محمدی، کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی، در رابطه با موضوع شعار سال ۱۳۹۵ «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، حاوی نکات ارزنده‌ای است که شاید برای اولین بار به گوش شما خواهد خورد!!!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,

کاشان اول: چرا رهبر انقلاب در سال‌های اخیر تا این حد بر مسئله‌ی اقتصاد تکیه دارند؟ به ویژه در نامگذاری سال‌، چند سالی است که نقطه‌ی مشترک نام‌های سال مسئله‌ی اقتصاد بوده، مخصوصاً امسال که به طور خاص «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» نام گرفته است.

, کاشان اول: چرا رهبر انقلاب در سال‌های اخیر تا این حد بر مسئله‌ی اقتصاد تکیه دارند؟ به ویژه در نامگذاری سال‌، چند سالی است که نقطه‌ی مشترک نام‌های سال مسئله‌ی اقتصاد بوده، مخصوصاً امسال که به طور خاص «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» نام گرفته است., کاشان اول,

– بسم الله الرحمن الرحیم. بحث شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری انتخاب می‌شود در حقیقت برای جهت‌دهی مسئولین و مردم در راستای اهداف راهبردی نظام است. و اینکه معظم له در این سال بیش از ۱۰ مورد است که عنوان سال را با موضوعات اقتصادی انتخاب کرده‌اند، نشانگر آن است که این مسئله از اهمیت بالایی برخوردار است و از سویی اشاره به مشکلات حل نشده دارد، و همچنین نشان دهنده‌ی دغدغه‌ی نظام نسبت به امر معیشت مردم است.

,

نکته‌ی بعدی بحث مقابله با نظام استکباری است که تمام ظرفیت و توان خود را به کار گرفته است تا نظام نوپای جمهوری اسلامی را که دارای حرف جدیدی، مبتنی بر قوانین الهی و شرافت و کرامت انسانی است، به هر طریقی که می‌تواند از پای درآورد.

,

نظام استکباری فهیمده است که منطق جمهوری اسلامی در حال نفوذ و گسترش در ملت‌هاست و به همین خاطر روز به روز بر دشمنی او افزوده می‌شود، و مقام معظم رهبری به همین جهت برای تقویت نظام جمهوری اسلامی در برابر کینه‌ورزی‌های نظام استکباری تا این حد بر امر اقتصاد تاکید دارند.

,

کاشان اول: شما دولت را در راستای عمل به اقتصاد مقاومتی، تا چه حد موفق می‌دانید؟

, کاشان اول: شما دولت را در راستای عمل به اقتصاد مقاومتی، تا چه حد موفق می‌دانید؟, کاشان اول,

– همه‌ی مسئولین ما باید بدانند که شاه‌کلید حل همه‌ی مشکلات کشور به ویژه مسائل اقتصادی، تکیه بر ظرفیت‌های درونی است، تکیه بر توان و استعدادهای مردم است.

,

در این زمینه مطلبی از شهید بهشتی (ره) هست که من عین آن را نقل می‌کنم: «ما عقیده‌مندیم که با آنچه در سرزمین خود داریم می‌توانیم زندگی کرده و پیروز خواهیم شد، ما در سرزمینی زندگی می‌کنیم که اگر همه‌ی مرزهایش را روی همه چیز ببندند، اگر آنچه را داریم عادلانه بین همه تقسیم کنیم، یک نفر هم از گرسنگی یا سرما نمی‌میرد».

,

در واقع ماهیت انقلاب اسلامی و از طرفی ماهیت نظام استکباری، برای ما راهی جز تکیه بر ظرفیت‌های درونی و ثروت‌هایی که خداوند به این ملت عطا کرده، نگذاشته است. سرزمین پهناور جمهوری اسلامی ایران دارای ثروت‌های خدادادی بسیاری از مغزهای متفکر گرفته تا سایر موارد، می‌باشد اما با توجه به دغدغه‌ی حضرت آقا در این رابطه، عملکرد مسئولین تا رسیدن به این اهداف، فاصله دارد که متاسفانه این فاصله زیاد هم هست!!!

,

کاشان اول: وجود این فاصله‌ی مسئولین با دغدغه‌های حضرت آقا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ چرا نگاه مسئولین به جای تمرکز روی ظرفیت و توان داخلی به خارج از مرزهاست؟!!

, کاشان اول: وجود این فاصله‌ی مسئولین با دغدغه‌های حضرت آقا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ چرا نگاه مسئولین به جای تمرکز روی ظرفیت و توان داخلی به خارج از مرزهاست؟!!, کاشان اول,

– در حقیقت این مسئله به نوع نگاه برمی‌گردد، چرا که تمام اقدامات انسان بر اساس اعتقادات او می‌باشد، ما باید به چیزی معتقد باشیم تا اینکه راهی شویم و عمل کنیم.

,

البته این چیز جدیدی هم نیست و از اول انقلاب عده‌ای چه در دولت و چه در بیرون از دولت معتقد بودند که ما تا متکی نباشیم نمی‌توانیم زندگی کنیم و باید به یک قدرتی وابسته باشیم و متاسفانه کسانی که اینگونه فکر می‌کردند، همیشه هم عقب ماندند!! و تجربه‌ی تاریخ به نشان داده که هر گاه گروهی اینطور فکر کرده‌ و به خارج تکیه کرده‌اند، این تکیه، تکیه‌گاه بدی بوده و نهایتاً به زمین خورده‌اند!!!

,

وقتی فلان مسئول می‌گوید که ما قدرت ساخت ابزار مهم را نداشته و در پختن خورشت هم مانده‌ایم!!! چنین نگاهی دیگر نمی‌تواند یک افق بلندی داشته باشد. وقتی که نگاه یک مسئول و وزیر این باشد، یقیناً دیگر به سمت پیشرفت نخواهد رفت.

,

علت ضعف‌های ما در امر اقتصاد این نیست که ما توانمند نیستیم و ظرفیت‌های لازم را نداریم بلکه به خاطر وجود این نگاه و اعتقاد است که پیشرفت را در تکیه به قدرت‌های خارجی می‌داند.

,

کاشان اول: با توجه به اینکه این طرز نگاه، بهترین زمینه برای نفوذ دشمنان در نظام جمهوری اسلامی است، وظیفه‌ی ما در مقابل این نوع نگاه و اعتقاد چیست؟

, کاشان اول: با توجه به اینکه این طرز نگاه، بهترین زمینه برای نفوذ دشمنان در نظام جمهوری اسلامی است، وظیفه‌ی ما در مقابل این نوع نگاه و اعتقاد چیست؟, کاشان اول,

– وظیفه‌ی رسانه‌ها این است که باید رصد بکنند و راه‌های نفوذ دشمن را به مسئولین هشدار بدهند، و واقعاً راه‌های نفوذ دشمن را برای مردم تبیین کنند. افراد نفوذ دشمن را به مردم بشناسانند.

,

رسانه نباید ببیند دولت چه می‌گوید و یک رنگ و لعابی به حرف‌های دولت بدهد، رسانه باید واقعیت‌های جامعه را منعکس بکند.

,

از طرفی مردم باید هشیار باشند، مردمی که این همه خون داده و جوانان خود را در این راه هدیه کرده‌اند، این همه جانباز، اسیر و خانواده‌های که هنوز منتظر عزیزان مفقودالاثر خود می‌باشند. مردم باید هشیار باشند و هر کجا نفوذ دشمن را دیدند، بایستی صدایشان را بلند کنند، و منتظر پیام حصرت آقا باشند و فرمایشات حضرت آقا را به ویژه در مورد اقتصاد مقاومتی، از مسئولین مطالبه کنند.

,

 کاشان اول: خیلی ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.

,  کاشان اول: خیلی ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید., کاشان اول,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه