logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران خبر داد:

عزم قهرمانان مازندرانی برای فتح سکوی افتخارآفرین المپیک ریو 2016

عزم قهرمانان مازندرانی برای فتح سکوی افتخارآفرین المپیک ریو 2016
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در نشست مشترک روسا و نواب رئیسان هیات های ورزشی شهرستان نوشهر گفت: در سال اقدام و عمل قهرمانان مازندرانی برای فتح سکوی افتخارآفرین مسابقات المپیک ریو 2016 لحظه شماری می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازند اسپرت، حبیب‌ حسین‌زادگان در جمع روسا و نائب‌رئیسان هیئت‌های ورزشی نوشهر در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با اشاره به نقش ورزش در پیشگیری از آسیب‌ها اظهار کرد: در سال المپیک هستیم و قهرمانان مازنی آماده فتح سکوی افتخار ریو 2016 هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اسپرت,

وی با تاکید بر اینکه جامعه پویا نیازمند توجه به ورزش است، گفت: نیازمندی‌های اساسی ورزشکاران حرفه‌ای،مشکلات فراوانی دارد که نیازمند توجه نمایندگان مجلس است.

وی با بیان اینکه کمبود نقدینگی و تخصیص‌ها به ورزش آسیب می‌رساند، اظهار کرد: برای توسعه ورزش استان باید از تمامی ظرفیت‌های نیروی انسانی نهایت استفاده شود.

مدیرکل ورزش جوانان مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی نوشهر، اظهار کرد: با توجه به سابقه تیم فوتبال شموشک نوشهر در لیگ کشور، برای احیا دوباره این باشگاه با همت مسئولین شهرستانی امیدوار هستیم.

حسین زادگان گفت: با توجه به خاستگاه تیم فوتبال شموشک از نوشهر، وظیفه مسئولان استان نسبت به این موضوع را سنگین‌تر می کند که بتوانیم تیم شموشک را دوباره احیا کرده و به روزهای اوج خود برسانیم.

وی با اشاره به سهم فراوان نوشهر در مدال‌آوری در سطح استان، کشور و رقابت‌های بین‌المللی، تصریح کرد: در افق سال ۹۵ برنامه‌های خوبی برای توسعه ورزش این شهرستان دیده شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران از توجه ویژه به ورزش نوشهر و غرب استان خبر داد و گفت: هر گونه سرمایه‌گذاری در بخش ورزش زود بازده است و بلافاصله تبدیل به قهرمانی می‌شود.

حسین‌زادگان درباره طرح ملی استادیوم ورزشی شهدای نوشهر اظهار کرد: استادیوم ورزشی نوشهر از طرح‌‌های ملی این شهرستان بوده که در سفر مقام معظم رهبری دارای اعتبار ویژه شد.

وی گفت: از سال ۹۴ به این نتیجه رسیدیم که با تخریب استادیوم پیشین، استادیومی با سازو کار جدید ساخته شود که در حال حاضر مسئولیت این کار برعهده قرارگاه بسیج سازندگی سپاه قرار داده شد که در حال بازسازی محل فعلی است.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به آماده بودن اعتبار مورد نیاز طرح استادیوم ورزشی نوشهر، خاطرنشان کرد: استادیوم ورزشی شهدای نوشهر یکی از استانداردترین استادیوم‌های غرب استان می‌شود که تحول مناسبی را در منطقه به وجود می‌آورد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه