logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ایجاد اشتغال برای ۷۰ نفر توسط بسیج سازندگی شازند در سال ۹۴

ایجاد اشتغال برای ۷۰ نفر توسط بسیج سازندگی شازند در سال ۹۴
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شازند از ایجاد اشتغال برای ۷۰ نفر به شکل مستقیم و غیر مستقیم توسط بسیج سازندگی شهرستان طی سال ۹۴ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رسولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما گفت: امروز فرمان مقام معظم رهبری، تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه است و ستون فقرات اقتصاد مقاومتی تولید ملی است.

وی اظهار کرد: غنی سازی اوقات فراغت جوانانت در عرصه های کار و تلاش،کمک به دولت در توسعه سازندگی معنوی و مادی کشور،اشاعه فرهنگ کار و تلاش با بهره گیری از روحیه بسیجی،کمک به محرومیت زدایی و عمران و آبادانی روستاها با بهکارگیری مردم،افزایش توان فنی و تجربی جوانان و بسیجیان،بهره گیری از توان متخصصین بسیجی در امور تخصصی و سازندگی کشور،کاهش هزینه های پنهان دولت با استفاده از طرح های بسیج سازندگی از جمله اهداف و برنامه های است که در بسیج سازندگی دنبال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما ,
,
,

 

,

, ,

 

,


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شازند افزود: بسیج سازندگی در زمینه اقتصاد مقاومتی، ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید و کارآفرینی، کمک به معیشت خانواده های روستایی و افزایش سرانه تولید آنان، الگوسازی از عرصه های اقتصاد مقاومتی با هماهنگی جهاد کشاورزی و بهره برداری از تسهیلات و بکار گیری امکانات جهت تسریع طرح های کوچک روستایی را پیگیری می کند.

رسولی با بیان اینکه کارهای بسیج سازندگی حول سه محور، محرومیت زدایی، اردوهای طرح هجرت و اقتصاد مقاومتی می چرخد بیان کرد: در حوزه محرومیت زدایی طی سال 94، 2 دستگاه خانه محروم مرمّت و 5 دستگاه خانه محروم نیز با همکاری کمیته امداد احداث شد.

وی ادامه داد: در خلال اردوهای طرح هجرت در سال گذشته، 24 واحد آموزشی رنگ آمیزی و بیش از 8 هزار متر فضا رنگ آمیزی شده  و 120 نفر در دو گروه اردوهای جهادی در بخش های زالیان و سربند فعالیت کردند و همچنین ارائه خدمات مشاوره ای به 180 نفر و کمک به عمران روستاها در دو پروژه انجام شد.

این مسئول در خصوص حوزه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: حوزه اقتصاد مقاومتی شامل، آموزش و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و پرداخت تسهیلات در زمینه های چون تولید قارچ، عسل، زعفران، پرورش گیاهان و ماکیان و دام های سبک و سنگین و... و همچنین فعالیت در حوزه صنایع تبدیلی است.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ,

 

,


رسولی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 8 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد گفت: در سال 94 تعداد 123 نفر جهت اخذ وام به بانک معرفی که از این تعداد 47 نفر موفق به دریافت وام شدند و از این طریق برای 70 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم ایجاد اشتغال شد.

وی یادآور شد: همچنین در این حوزه، 17 کلاس افزایش جمعیت برای 235 نفر، اعزام 20 تیم بهداشتی و درمانی به مناطق محروم، آموزش 55 نفر در نهضت سوادآموزی، کاشت 2 هزار قطعه نهال مثمر و غیر مثمر و 2 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی انجام شده است.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه