logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمله خمپاره‌ای به زائران کاظمین خنثی شد

حمله خمپاره‌ای به زائران کاظمین خنثی شد
نیروهای امنیتی عراق چندین قبضه خمپاره که آماده استفاده علیه زائران امام موسی کاظم (ع) بود را کشف و ضبط کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، گروه رسانه‌ای «الاعلام الحربی» اعلام کرده است که توطئه حمله خمپاره‌ای علیه هزاران زائر امام موسی کاظم (ع) از سوی تروریست‌ها خنثی شده و نیروهای امنیتی استان بغداد توانسته‌اند چندین قبضه خمپاره و سکوی پرتاب تروریست‌ها را کشف کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بنا به این گزارش، این خمپاره‌ها در منطقه «اللطیفه» در جنوب بغداد که به طور ماهرانه‌ای مخفی شده بود، کشف شده است.

امروز (دوشنبه) بعد از ظهر خودرویی بمب‌گذاری شده در جنوب غرب بغداد، زائران سوگوار امام هفتم شیعیان را هدف گرفت و 20 زائر کشته و زخمی شدند.

فردا سه‌شنبه سالروز شهادت امام موسی کاظم -علیه‌السلام- است و میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی عراق از یک هفته قبل از سالروز شهادت به زیارت امام موسی کاظم -علیه‌السلام- در کاظمین می‌روند.

روز گذشته «سعد معن» سخنگوی وزارت کشور عراق اعلام کرد که طی روزهای جمعه و شنبه بیش از 25 هزار نفر از خارج عراق وارد این کشور شده‌ و راهی کاظمین شده‌اند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه