اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

به مناسبت هفته معلم:

نیاز به استراتژی واحد در سیستم آموزش و پرورش/انگیزش کلید هر یادگیری است

نیاز به استراتژی واحد در سیستم آموزش و پرورش/انگیزش کلید هر یادگیری است
دبیر هنرستان و مدرس دانشگاه با بیان این که باید استراتژی واحدی در سیستم آموزش و پرورش حاکم شود و در هر دولتی تغییر نکند، گفت: تغییر و تحول ها باید با استراتژی واحد همخوانی داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زین‌العابدین سیفی در گفت‌وگو با کلار، با بیان این که باید سیستم آموزش و پرورش رضایت‌بخش مردم و خانواده‌ها باشد، گفت: تحولات این سیستم باید از انگیزه‌های مادی و معنوی برخوردار باشد.

سیفی با اشاره به حرکت سیستم آموزش و پرورش در مسیر مدنظر مقام معظم رهبری، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اخیرا در دیدار با فرهنگیان فرمودند دانش‌آموزانی باید تربیت شوند که هویت مستقل داشته باشند.

وی با بیان این که انگیزش و انگیزه داشتن کلید هر یادگیری است، گفت: هویت مستقل داشتن و تربیت چنین دانش‌آموزانی نیاز به معلمان دلسوز و مستقل دارد.

این دبیر هنرستان ادامه داد: اگر بخواهیم یادگیری پایدار و پردوام داشته باشیم و افراد جریان‌ساز مدنظر مقام معظم رهبری تربیت شوند باید پارامترهای انگیزشی را افزایش دهیم.

سیفی، بعد مادی و معنوی کار در سیستم آموزش و پرورش را از پارامترهای انگیزشی دانست و گفت: مهم‌ترین مسئله‌ای که آموزش و پرورش باید به آن تاکید داشته باشد بحث انگیزشی است.

وی مهم‌ترین دغدغه قشر فرهنگیان را مشکلات رفاهی و معیشتی عنوان کرد و افزود: هرچه بیشتر به مسائل رفاهی و معیشتی این قشر اهمیت داده شود به رسالت اصلی خود بهتر می‌توانند عمل کنند.

این مدرس دانشگاه با بیان این که آموزش و پرورش باید یک آموزش رایگان باشد، خاطرنشان کرد: سیاست خصوصی‌سازی مدارس تجربه موفقی نبود و طبق نظر جدید وزیر آموزش و پرورش باید اولویت به آموزش های دولتی و رایگان داده شود.

وی با اشاره به این که باید استراتژی واحدی در سیستم آموزش و پرورش حاکم شود، گفت: در آموزش و پرورش باید نقاط مثبت گذشتگان تقویت و نقاط ضعف برطرف شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه