logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

3 استراتژی صندوق مهر امام رضا (ع) در سال آینده

3 استراتژی صندوق مهر امام رضا (ع) در سال آینده
مدیر عامل صندوق مهر امام رضا(ع) با تشریح ۳ استراتژی این مجموعه برای سال آینده گفت: در شرایط کنونی که اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی نظام است، ساماندهی تولید داخلی با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط می‌تواند زمینه‌ساز تحقق این مهم باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روابط عمومی صندوق مهر امام رضا(ع)،‌ مدیرعامل صندوق مهرامام رضا(ع) در گردهمایی آموزشی- توجیهی مدیران ستادی و استانی به تشریح رویکرد و استراتژی صندوق در سال آتی در عرصه رونق تولید و کسب و کار داخلی پرداخت.

اصغر نوراله‌زاده با تبیین بخش اول برنامه‌های صندوق در ایجاد بازار و توسعه نمایندگی های فروش برندهای داخلی گفت: در مرحله اول صندوق با نگاه به بازار، به شناسایی کسب و کارها و برندهایی که امکان توسعه نمایندگی‌های آنها در استان‌های مختلف وجود داشته باشد، می‌پردازد.

وی از پرداخت تسهیلات خرید کالا و صدور کارت های اعتباری خرید، به عنوان استراتژی دوم صندوق نام برد و افزود: صندوق مهرامام رضا(ع) با این کار علاوه بر افزایش فروش تولیدکنندگان به افزایش قدرت خرید مردم نیز کمک می‌کند.

نوراله‌زاده در ادامه، ساماندهی تولید انبوه از محیط های کوچک و خانگی را سومین استراتژی به منظور پیشبرد برنامه‌های اشتغال‌زایی صندوق عنوان کرد.

وی در خصوص کیفیت محصولات تولیدی با این شیوه گفت: ایجاد فضای رقابتی موجب افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده این محصولات نسبت به محصولات مشابه خارجی خواهد شد.

مدیرعامل صندوق مهرامام رضا(ع) همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: در شرایط کنونی که اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی نظام است، ساماندهی تولید داخلی با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط می‌تواند زمینه‌ساز تحقق این مهم باشد.

نوراله‌زاده در پایان به نقش موثر برنامه‌های آموزشی در طراحی و پیاده سازی استراتژی‌های صندوق اشاره کرد و از تشکیل کمیته آموزش برای ساماندهی این امر خبر داد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه