logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

یادداشت

خان طومان، شکست خورده‌ی برجام هاس!

خان طومان، شکست خورده‌ی برجام هاس!
برجام، برجام است و آمریکا هم همان آمریکای فلسطین و لبنان و عراق و سوریه و افغانستان و طبس و کودتای 28 مرداد و جنگ و ایران و عراق و پرواز 655 ایران ایر و ... است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی ارجمندی، فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن یادداشتی در ماسال نیوز نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,

شکست خان طومان بعد از پیروزی های پی در پی جبهه‌ی مقاومت در سوریه به شکلی که حتی روسیه دیگر نیازی به ماندن در سوریه نمی دید به معنای واقعی همه را در شک فرو برد……چگونه امکان داشت جبهه ی تروریستی مثل النصره که این همه شکست پشت سر هم را تجربه کرد و در مقابل قدرت مضاعف جبهه‌ی مقاومت قرار داشت به یکباره عزمش جمع شود و بتواند کمر خان طومان را بشکند……و شیر مردان ما را دست بسته با بغضی نشکسته به اسارت ببرد…!

,

خان طومان هم شکست خورده ی برجام  آمریکا است
در اوج پیشنهادات آتش بس آمریکا  و اقدام به آتش بس دو طرف ناگهان بیش از ۳۰۰۰ نیرو از زمین آسمان قلب جبهه مقاومت را هدف می گیرند…..چگونه امکانش هست جبهه‌ی چریکی و پراکنده‌ی النصره به یکباره بدون حمایت عربستان و آمریکا به مثل ارتشی وارد جنگ مستقیم بشود؟!  …………مگر غیر از این است که نیروهای جیش الاسلام، احرار الشام، فتح الاسلام، جند الاقصی  که مورد حمایت آمریکا قرار دارند و به عنوان میانه رو ها شناخته می شوند ………با پرچم النصره از فضای آتش بس استفاده کرده اند و  حلب را دور زده اند و توانستند ارتشی را به یکباره تشکیل دهند.

,
,

قصه ی تکراری آتش بس  ناگهانی حربه‌ی نامردانه و تکراری عربستان – یمن و اسراییل – فلسطین است و این استراتژی مختص سگان قلاده ای آمریکاست……..مثل امروزی که سگان میانه روی آمریکا شیر بچه های شیعی را با ابهت در نگاهشان سر بریدند.

,

برجام، برجام است و آمریکا هم همان آمریکای فلسطین و لبنان و عراق و سوریه و  افغانستان و طبس و کودتای ۲۸ مرداد و جنگ و ایران و عراق و پرواز ۶۵۵ ایران ایر و … است.

,

به والله آمریکا، آمریکای ترامپ هاست و لحظه ای غفلت یعنی باز دست های بسته ….. یعنی باز سرهای بریده ….. یعنی باز مادران غم دیده ……. یعنی باز فرزندانی یتیم ……. یعنی باز حسرت های بی امان……یعنی باز …..یعنی باز……یعنی باز برجام بدجور ما را زمین خواهد زد……از ما گفتن بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه