اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بیشترین طرفدار دلار کمتر از 3 هزار تومان

کدام تشکل دلار گران‌تر را می‌پسندد؟

کدام تشکل دلار گران‌تر را می‌پسندد؟
حدود 40 درصد از تشکل های اقتصادی کشور نرخ فعلی دلار در بازار غیررسمی را برای ادامه و استمرار فعالیت های خود مناسب می دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرآنلاین، مرکز پژوهش های مجلس در پاییز سال 94 به بیش از 290 تشکل و بنگاه تولیدی کشور مراجعه کرده و نظر آن ها را درباره دو موضوع کلیدی در اقتصاد ایران جویا شده است. در این پرسشنامه از فعالان اقتصادی پرسیده شده است که چه نرخ ارزی را  برای استمرار فعالیت های خود مناسب می دانند؟ این پرسش به شکل گزینه دار با فعالان اقتصادی مطرح شده و چهار گزینه برای پاسخ پیشنهاد شده است؛ کمتر از 3 هزار تومان، بین 3 هزار تا 3500 تومان، بین 3500 تا 4 هزار تومان و بالاتر از 4 هزار تومان.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نتایج حاصل از این پرسشنامه بسیار جالب است؛ 149 تشکل نرخ ارز کمتر از 3000 تومان را ترجیح داداه اند که 51 درصد از مجموع 291 تشکل مورد پرسش را تشکیل می دهند. 73 تشکل نرخ ارز بین 3000 تا 3500 تومان را مناسب دانسته اند که 25 درصد از مجموع 291 تشکل مورد پرسش را تشکیل می دهند. 40 تشکل نرخ ارز بیش از 3500 تومان را مناسب می دانند که 13 درصد از مجموع 291 تشکل  پرسش شونده را تشکیل می دهند. 14 درصد نیز به این سؤال پاسخی ندادند.

به این ترتیب بیش از نیمی از تشکل های تولیدی کشور دلار 3000 تومانی را رقم مناسبی برای ادامه فعالیت های خود می دانند. این در حالی است که نرخ رسمی دلار حدودا 3000  تومان و نرخ بازار آزاد بین 3500 تا 3600 تومان در نوسان است؛ نرخی که تقریبا 40درصد تشکل های تولیدی فعال در ایران آن را مناسب می دانند.

بررسی دقیق تر پاسخ های داده شده به این پرسش نکات مهمی را نمایان می کند. از میان سه دسته تشکل های خدمات، صنعت و کشاورزی، دلار کمتر 3 هزار تومان بیشترین موافق را میان فعالان حوزه خدمات داشته است.

بیشترین موافقت با دلار 3500 تا 4 هزار تومانی در میان تشکل های صنعتی ابراز شده است. دلار بین 3 هزار تا 3500 تومانی بیشترین طرفدار را میان تشکل های کشاورزی داشته است. دلار 4 هزار تومانی هم به یک اندازه میان تشکل های خدماتی و کشاورزی داشته است.

 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

 

بیش از 65 درصد تشکل های اقتصادی مشارکت کننده در این طرح پایش اعلام کرده اند میزان تولیدشان کاهش یافته است که حدود 190 تشکل از مجموع 291 تشکل پرسش شونده را تشکیل می دهند و 16 درصد معتقد هستند که میزان تولیدشان ثابت مانده است که 48 تشکل از کل تشکل های پرسش شونده را تشکیل می دهند و در حدود 6 درصد معتقد هستند که میزان تولیدشان افزایش یافته است که حدود 18 تشکل از کل را تشکیل می دهند و بقیه پاسخی نداده اند که حدود 35 تشکل از مجموع تشکل های پرسش شونده را تشکیل می دهند.

,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه