logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وزیر کشور در گردهمایی استانداران:

اجرای اقتصاد مقاومتی یک واجب شرعی است

اجرای اقتصاد مقاومتی یک واجب شرعی است
وزیر کشور گفت: اقتصاد مقاومتی از هر جنبه‌ای که مورد بررسی قرار بگیرد قابل توجیه و تبیین است و عملی کردن آن به عنوان یک واجب شرعی و عقلی محسوب می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا، عبد الرضا رحمانی فضلی در گردهمایی استانداران سراسر کشور در مشهد اظهار داشت: اقتصاد پایه امنیت ملی است و اکنون در نقطه‌ای قرار داریم که شرعا و عقلا باید به فرموده مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمان بسیار حساسی بر مسئله اقتصاد مقاومتی تاکید کردند؛ گفت: مقام معظم رهبری شش سال بر این موضوع تاکید داشتند و در سال جاری نیز با جدیت تمام این موضوع را مطرح فرمودند؛ از این رو ما وظیفه خود می‌دانیم تا این دغدغه رهبری را برطرف کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه اراده ما در دولت بر این است که دستور مقام معظم رهبری را در رابطه با اقتصاد مقاومتی عملی کنیم تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی از هر جنبه‌ای که مورد بررسی قرار بگیرد قابل توجیه و تبیین است و عملی کردن آن به عنوان یک واجب شرعی و عقلی محسوب می‌شود. 

 وی افزود: در سال‌های گذشته که وضعیت اقتصادی ما مبتنی بر فروش نفت بود نتوانستیم آن چنان که باید و شاید به موفقیت اقتصادی دست پیدا کنیم. 

رحمانی فضلی ادامه داد: اگر از جنبه امنیتی به اقتصاد مقاومتی بنگریم خواهیم دید که کشورهایی به قدرت ملی بالایی دست پیدا کرده‌اند که قدرت اقتصادی بزرگی را پشتوانهٔ خود دارند. 

وزیر کشور عنوان کرد: امروزه کشورهایی که نقش موثری در جهان ایفا می‌کنند در گام نخست دارای یک اقتصاد موثر، محکم و بنیادی هستند. 

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب بر ایستادگی و مقاومت تاکید داشته، تصریح کرد: بنابراین امروز لازم است تا برای افزایش این ایستادگی و قدرت، پایه ‌های اقتصادی کشور را بازسازی کنیم. 

رحمانی فضلی ایران را یک کشور الگو ساز عنوان کرد و افزود: در بین الگوهای حکومتی جهان، ایران با الگوی حکومت اسلامی گام به عرصه گذاشت و توانست افتخارات بسیاری را رقم بزند. 

وی خاطر نشان کرد: دنیای مردم در حوزهٔ اقتصاد و مادیات تعریف می‌شود و ما نیز از طرفی به دنبال ایجاد رفاه و آرامش دنیوی و از سویی دیگر معنویات و آخرت مردم هستیم. 

وزیر کشور با اشاره به ایجاد ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در دولت گفت: این ستاد با مسئولیت معاون اول محترم ایجاد شده و در جلسات اخیر نیز دستورالعمل‌ها تدوین، و به صورت کامل تقسیم کار شده و همه موظفند تا با اختیارات خاصی که دریافت کرده‌اند پیگیر مسئلهٔ اقتصاد مقاومتی در استان‌های خود شوند. 

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: در این سال ادعا داشته‌ایم که استان‌ها توانایی ادارهٔ خود را در بخش اقتصادی دارند و در این باره نیز حاضر بودیم تا چند استان را به عنوان درآمد - هزینه معرفی کنیم. 

وزیر کشور گفت: اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در دو استان اخیراً در جلسه ما با مسئولان به تصویب رسید و بنا شد تا دو استان برخوردار و کم برخوردار به عنوان استان‌های آزمایشی مورد بررسی قرار بگیرند. 

 وی افزود: پس از بحث و بررسی‌های بسیار استان‌های آذربایجان شرقی و کرمان به عنوان پایلوت معرفی شدند که در ادامه استان کرمان جای خود را به استان لرستان داد. 

وزیر کشور ادامه داد: اما اخیراً با دستور رئیس جمهور، استان کرمان نیز به عنوان یکی دیگر از استان‌های کم برخوردار در کنار استان لرستان به این طرح وارد شد. 

رحمانی فضلی با اشاره به دیدار اخیرش با مقام معظم رهبری گفت: در صحبتی که با رهبر معظم انقلاب داشتم از ایشان خواستیم تا با محبت خود دستوری به سازمان‌های حاکمیتی غیردولتی بدهند تا ما را در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی یاری سازند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه