اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

واکنش پروین به خبر ائتلاف علیه دایی

واکنش پروین به خبر ائتلاف علیه دایی
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: در صورت موافقت وزارت ورزش و جوانان با قرارداد باشگاه و اسپانسر فصل آینده، حداقل چهار میلیارد تومان از مطالبات بازیکنان پرداخت خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناعلی پروین درباره آخرین وضعیت پرسپولیس گفت: پس از مذاکرات چند هفته‌ای با مدیران بانک رسالت که با حضور اعضای محترم هیأت مدیره و قائم مقام باشگاه پرسپولیس برگزار شد، با این بانک به عنوان اسپانسر فصل آینده به توافق رسیدیم و آنها قبول کردند که نیمی از مبلغ قرارداد را در مقطع کنونی به باشگاه پرداخت کنند تا مشکلات مالی تیم و باشگاه حل و فصل شود..

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: فقط می‌توانم بگویم مبلغ قرارداد ما با بانک رسالت برای فصل آینده رکورد اسپانسر پیراهن را شکسته و این مبلغ قابل توجه است. بر اساس توافق موجود، ما می‌توانیم مشکلات مالی بازیکنان و تیم را تا حد زیادی حل و فصل کنیم.

,

 

,

پروین در ادامه به سایت پرسپولیس گفت: رقم توافق و قرارداد بی‌سابقه بوده و با مشارکت هواداران در این طرح، افزایش چشمگیرتری هم خواهد یافت. ما در سایه این توافق، مطالبات چندین ماهه کارکنان باشگاه و مشکل سند خودروی بازیکنان را حل و فصل کردیم اما به نظر می‌رسد با توجه به فرایند خصوصی‌سازی پرسپولیس و واگذاری سهام باشگاه موانعی بر سر راه امضای این قرارداد بوجود آمده است. بر این اساس ما هم منتظر موافقت وزارت ورزش و جوانان هستیم. در صورتی که وزارت اجازه اجرای این قرارداد را صادر کند، حداقل چهار میلیارد تومان از مطالبات بازیکنان و اعضای کادر فنی پرداخت خواهد شد تا مشکلات مالی تیم که امان بازیکنان را بریده و دردسرهایی را برای آنها بوجود آورده است را حل و فصل کنیم.

,

 

,

مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: تا همین جای کار از همکاری و یاری وزارت ورزش و جوانان ممنون بوده و تشکر می‌کنیم. امیدواریم با موافقت وزارتخانه بتوانیم این قرارداد را اجرایی کرده و مشکلات را حل کنیم.

,

 

,

پروین همچنین درباره شایعه جلسه با محمد مایلی‌کهن و داریوش مصطفوی در مانتو فروشی و مذاکره با چند بازیکن برای فصل بعد گفت: بابت رواج این شایعات بسیار متاسفم و نمی‌دانم چه باید بگویم. من که اهل شکایت از رسانه‌ها نبودم اما نمی‌دانم این شایعه‌پردازی‌ها بر چه اساسی صورت می‌گیرد. بنده با هر کسی بخواهم جلسه داشته باشم، این کار را در باشگاه انجام می‌دهم و نیازی نیست که کسی را جای دیگری ببینم. همین آقای مصطفوی را چهار، پنج ماه است ندیدم و مایلی‌کهن را هم پس از آن جلسه پیشکسوتان ندیده‌ام. در این مدت جز حل مشکلات مالی تیم و باشگاه و پیدا کردن راه حل برای آنها به هیچ چیز دیگری فکر نکرده‌ام. هیچ یک از این شایعات به قدر ذره‌ای صحت ندارد و من باید بگویم در صورت تکرار چنین شایعاتی اقدام قانونی خواهیم کرد. چرا که این شایعات با هدف تخریب روابط مدیر عامل باشگاه و سرمربی تیم و ضربه زدن به تیم و بازیکنان صورت می‌گیرد. به این ترتیب نمی‌توانم فقط به تکذیب شایعات قناعت کنم و ناچار خواهیم بود برای جلوگیری از تکرار این شایعات دست به اقدامات قانونی بزنیم.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه