logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس حوزه علمیه قزوین:

برپایی جشن‌ همراه با گناه و لهو و لعب در شأن امام زمان نیست/ مسئولین استان روی برگزاری جشن‌ها نظارت کنند

برپایی جشن‌ همراه با گناه و لهو و لعب در شأن امام زمان نیست/ مسئولین استان روی برگزاری جشن‌ها نظارت کنند
رئیس حوزه علمیه قزوین گفت: برای برگزاری مناسب جشن‌های میلاد امام زمان(عج) همه مسئول هستند؛ اما مسئولیت افرادی که جزء حاکمان نظام اسلامی به حساب می‌آیند و مسئولین فرهنگی، بیشتر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی عباسی، رئیس حوزه علمیه قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین، اظهار کرد: باید جشن و سروری که برای بزرگان دین چون حضرت مهدی(عج) برگزار می‌شود، بسیار بامعرفت باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی با بیان اینکه برگزاری جشن بامعرفت یعنی مطابق با مقام و شأن آن امام همام انجام بگیرد، اذعان کرد: باید مدنظر گرفت که اگر امام زمان(عج) در حال مشاهده جشنی که به نام ایشان در حال برگزاری است، باشد آیا از نحوه انجام و کیفیت آن رضایت دارند یا خیر؟ 
استاد حوزه علمیه قزوین در ادامه افزود: اگر همه افراد جامعه این فکر را کنند که امام ناظر و شاهد برگزاری جشن آنهاست، همین موضوع در عملکرد مردم و دوستداران حضرت تاثیرگذار و کنترل کننده خواهد بود. 
وی تصریح کرد: برگزاری جشن و سرور برای امام غائب باید در مسیر تعالی و تکامل ایمان افراد باشد نه اینکه ما را به انحطاطا بکشاند، ائمه ما امام هدایت هستند و هدف آنها ایجاد قرب و نزدیکی بین خدا و بندگانش است.

نباید از آموزه‌های دینی سوءاستفاده کرد 

عباسی گفت: استفاده از اُرگ و ابزار لهو و لعب انسان را از خدا دور می‌کند و متناسب با شأن امام معصوم نیست. 
وی با تاکید بر اینکه نباید از آموزه‌های دینی سوءاستفاده کرد، ابراز کرد: یعنی افرادی به بهانه میلاد امام زمان(عج) از آهنگ‌های مبتذل بهره ببرند و از موقعیتی که امام معصوم به وجود آورده سوءاستفاده کنند که این موضوع از نگاه دین قابل پذیرش نیست. 
این کارشناس دینی عنوان کرد: برای برگزاری مناسب جشن‌های میلاد امام زمان(عج) همه مسئول هستند؛ اما مسئولیت افرادی که جزء حاکمان نظام اسلامی به حساب می‌آیند و مسئولین فرهنگی، بیشتر است. 
وی ادامه داد: متولیان فرهنگی باید با برنامه‌ریزی و کنترل مناسب زمینه برگزاری بهتر این جشن‌ها را فراهم کنند. 
رئیس حوزه علمیه قزوین یادآور شد: اگر برگزاری جشن‌های میلاد امام در مساجد و حسینیه‌ها زیر نظر ارگان‌های نظام اسلامی چون اداره اوقاف، سازمان تبلیغات و امور مساجد باشد به طور یقین این جشن‌ها به انحراف کشیده نمی‌شود و نظارت دقیق هم صورت می‌گیرد.
وی بیان کرد: حتی برگزاری این جشن‌ها در فضای باز زیر نظر شهرداری و نیروی انتظامی می‌تواند با نظارت بر اماکن به خوبی انجام گیرد. 
عباسی در پایان تاکید کرد: البته خطبا و مبلغان دین و مداحان هم باید در مجالس جشن و سرور این موارد را تذکر دهند تا با کنترل همه جانبه جشنی برگزاری شود که امام زمان(عج) از آن راضی باشند. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه