logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

امام جمعه زابل:

جای موزه دفاع مقدس در شهرستان زابل خالیست

جای موزه دفاع مقدس در شهرستان زابل خالیست
امام جمعه شهرستان زابل اظهار داشت: به رغم وجود شمار زیادی از ایثارگران، جانبازان و شهدا در شهرستان زابل اما با این حال این شهرستان محروم از نعمت موزه دفاع مقدس است که در این راستا راه اندازی موزه دفاع مقدس بسیار شایسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پایگاه خبری اوشیدا حجه الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا به خبرنگار ما گفت: جای خالی موزه دفاع مقدس در شهرستان زابل به خوبی دیده می شود که در این راستا انتظار می رود با ایجاد موزه دفاع مقدس میراث دار خوبی برای فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.

وی ادامه داد: شهدا، جانبازان و ایثارگران حق بزرگی بر دوش همه دارند بنابراین شایسته است جای جای شهر را با تمثال شهدا آذین بندی کرده و به گلزار شهدا بیشتر رفته شود.

وی تصریح کرد: گلزار شهدا بهترین میراث فرهنگی ما به شمار می رود چرا که در آنجا اخلاق، دین داری و دین باوری و هرگونه کمالات را انسان می تواند احساس کند.

وی با بیان اینکه، باید موزه هایی در حد و در شأن سیستان راه اندازی شود خاطرنشان کرد: شهدا، جانبازان و ایثارگران در راه اعتلای فرهنگ اسلام ناب محمدی و دفاع از مقدسات و میهن اسلامی ایران حتی از بذل جان خویش نیز دریغ نکردند بنابراین همیشه باید یاد آنان گرامی و با پیروی از خط مشی و راهشان از آنان الگو گرفته تا راهشان همیشه جاوید بماند.

وی عنوان کرد: اگر شهدا، جانبازان و ایثارگران با اهدای جان، جوارح، آرامش و آسایش خود از میهن اسلامی ایران دفاع نمی کردند در حال حاضر تک تک مردم ایران و وجب به وجب خاک ایران در دست استعمارگران و سایر کشورهای بیگانه قرار داشت و مردم ایران به جای آزادی و آرامش در کشور خود تحت سلطه بیگانگان بودند.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه