اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پیشنهاد 2میلیون و نیم یورویی به ستاره تیم ملی ایران

پیشنهاد 2میلیون و نیم یورویی به ستاره تیم ملی ایران
تیم فوتبال اسپارتاک مسکو خواهان به خدمت گرفت مهاجم تیم ملی ایران برای فصل بعد شده و 2.5 میلیون یورو نیز برای این بازیکن کنار گذاشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از sovsport، سردار آزمون در این فصل طی 23 دیداری که با روستوف به میدان رفته است توانسته 9 گل به ثمر برساند و 2 پاس گل نیز برای هم‌تیمی‌های خود فراهم کند و با درخشش خود باعث شد روستوف فصل آینده جواز حضور در لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورد. آزمون با نظر قربان بردیف به فوتبال روسیه رفت و با این مربی در روبین کازان حضور داشت و در ادامه وقتی بردیف به روستوف پیوست، آزمون نیز راهی این تیم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

اکنون مقامات اسپارتاک مسکو که برای فصل بعد به یک مهاجم و یک مربی نیاز دارند، قصد دارند تا از روستوف تیم شگفتی‌ساز این فصل روسیه نیازهای خود را تامین کنند. انها دو هفته پیش به قربان بردیف سرمربی فعلی روستوف پیشنهاد همکاری دادند که هنوز این مربی پاسخ نداده و ممکن است بعد از بازی پایانی فصل که سرنوشت قهرمانی را در لیگ روسیه تعیین می‌کند، این مربی درباره ماندن یا رفتن تصمیم بگیرد.

,

 

,

در این بین اسپارتاک مسکو که یکی از تیم‌های موفق در کشور روسیه است، به سردار آزمون نیز پیشنهاد داده است تا در فصل آینده در پایتخت روسیه بازی کند. اسپارتاک برای این انتقال 2.5 میلیون یورو کنار گذاشته است تا این بازیکن گلزن را به خدمت بگیرد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه