logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در نامه‌ مردم مشهد به دادستان کل کشور اعلام شد:

ظلم‌ها و خیانت‌های بهائیت از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد/ دستگاه قضا اقدام خلاف شرع و ضد امنیت ملی فائزه هاشمی را بی پاسخ نگذارد

ظلم‌ها و خیانت‌های بهائیت از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد/ دستگاه قضا اقدام خلاف شرع و ضد امنیت ملی فائزه هاشمی را بی پاسخ نگذارد
در نامه‌ی مردم مشهد به دادستان کل کشور در اعتراض به دیدار فائزه هاشمی رفسنجانی با عضو ارشد بهائیت آمده است: از این زن و اطرافیانش به واسطه‌ی کودتای 88 انتظار خیانت به کشور همچون گذشته می‌رود و دستگاه قضایی نباید اقدام خلاف شرع و ضد امنیت ملی او را بی پاسخ بگذارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، مردم مشهد در نامه ای اعتراض آمیز به دادستان کل کشور ضمن محکوم کردن دیدار فائزه هاشمی رفسنجانی با عضو ارشد بهائیت خواستار برخورد دستا قضا با اقدام خلاف شرع و ضد امنیت ملی او شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

متن این نامه به شرح زیر است:

,

بسم الله الرحمن الرحیم

,

جناب آقای دادستان

,

بر هیچ مسلمانی پوشیده نیست که بهاییت و وهابیت دو دین ساختگی و استعماری است؛ پولهای آل سعود وهابیت را و حمایت‌های اسراییلی‌ها بهاییت را هدایت می‌کند.

,

 

,

مراجع عظام تقلید بهاییان را کافر و نجس می‌دانند؛ ظلم‌هایی که بهایی‌ها در دوران طاغوت پهلوی به مردم ایران کرده‌اند فراموش نخواهد شد و خیانت‌هایی که بهائیت بعد از انقلاب به کشور کردند به خصوص در ایام فتنه و کودتای رنگی 88 از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد.
فائزه هاشمی رفسنجانی همان که در کودتای 88 در خیابان‌های تهران سردسته‌ی اراذل و اوباشِ آشوبگر شده‌ بود و بارها با سخنان توهین آمیزش به نظام و ارزشهای آن توهین کرده بود، در اقدامی شیطنت آمیز این بار به دیدار همدستان صهیونیست‌ها یعنی بهاییان رفته است.
وابستگی این زن فتنه‌گر با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام نباید سبب شود که مصالح نظام به پای او و خانواده اش ذبح شود.

,
,
,

 

,

اقدام فائزه هاشمی رفسنجانی به فتوای مراجع عظام تقلید حرام شرعی و خلاف دین است؛ او با این اقدامش می‌خواهد به دین خود ساخته‌ی بهاییت رسمیت بدهد و همچنین به سبب ارتباطات سران ارشد بهاییت با اسراییل دیدار وی بر خلاف امنیت ملی کشور است.

,

 

,

از این زن و اطرافیانش به واسطه‌ی کودتای 88  انتظار خیانت به کشور همچون گذشته می‌رود و دستگاه قضایی نباید اقدام خلاف شرع و ضد امنیت ملی او را بی پاسخ بگذارد.

,

مردم مسلمان مشهدالرضا علیه السلام

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه