اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

منتخب مردم شهرستان سنقر:

آموزش و پرورش سنگ بنای کشور است

آموزش و پرورش سنگ بنای کشور است
حجت الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی کیا منتخب مردم سنقروکلیایی در جمع کارکنان آموزش و پرورش شهرستان سنقر، آموزش و پرورش را سنگ بنای کشور عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر، حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد حسینی کیا منتخب مردم شهرستان سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی با کارکنان اداری آموزش و پرورش این شهرستان دیدار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر،,

 

,

منتخب مردم شهرستان سنقروکلیایی در دهمین دوره مجلس شورای پس از دیدار با کارکنان اداری آموزش و پرورش در نشستی کوتاه با مدیر معاونین و کارشناسان در جریان روند فعالیتهای آموزشی وپرورشی و تربیتی شهرستان قرار گرفت.

,

در این جلسه ابتدا مراد کلوندی مدیر آموزش و پرورش ضمن عرض خوش آمد و تبریک مجدد به ایشان و هیأت همراه برنامه ها و فعالیتهای آموزش و پرورش سنقروکلیایی را در سال جاری تشریح کرد.. در ادامه حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا نماینده منتخب مردم در مجلس دهم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از زحمات عزیزان و فرهنگیان فرهیخته در عرصه تعلیم و تربیت آموزش و پرورش را سنگ بنای کشور و خانه مهم و حیاتی برای خود بیان کرد و افزود: آینده ی جامعه در آموزش و پرورش شکل می گیرد و همه وظیفه داریم برای هدایتگری نسل جوان و آینده سازان در جهت رشد و توسعه ی این دستگاه مهم فرهنگی و آموزشی و پرورشی را حمایت کنیم و در کنار آموزش و پرورش به فکر عمران و آبادانی و اشتغال جوانان باشیم .

,

 

,

ایشان همچنین نگاه و توجه ویژه به آموزش و پرورش در اجرای طرح تحول بنیادین و تربیت انسانهای مفید برای جامعه را از اهم برنامه های خود بیان کرد و از فرهنگیان و صاحبنظران خواست تا با ارائه راهکارها و برنامه ها ی مطلوب خود در جهت تحقق اهداف متعالی آموزش و پرورش وی را یاری نمایند.

,

 

,
,
,
,
, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه