logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج نور:

رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران تداوم راه امام (ره) است

رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران تداوم راه امام (ره) است
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج نور گفت: شهدای مدافع حرم ثابت کردند رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران تداوم راه امام (ره)، شهدای انقلاب و دفاع مقدس است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرای نور، حسین محمودی در نشست خبری در شهرستان نور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی به ویژه شهدای عملیات بیت المقدس و شهدای مدافع آل الله اظهار کرد: سوم خرداد سال روز آزادی خرمشهر است و فتح خرمشهر به ما درس مقاومت و از خود گذشتگی آموخت و سبب پیروزی در ادامه جنگ تحمیلی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرای نور,

وی با اشاره به عملیات بیت المقدس که سبب آزادی خرمشهر شد افزود: فتح خرمشهر با دستان خالی و با ایمان و اعتقاد قوی، یک نصرت الهی بود و امسال تلاقی سالروز فتح خرمشهر با شهادت مدافعان حرم اهل بیت ،حال و هوای خاصی به این روز بخشیده است.

فرمانده سپاه ناحیه نور خاطرنشان کرد: شهدای مدافع حرم ادامه دهنده راه و رسم و آرمان‌های همان شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس هستند و در راستای همان ارزش‌ها و آرمان‌های حضرت امام (ره) و انقلاب جان خویش را نثار کردند.

این مسئول تأکید کرد: شهدای مدافع حرم ثابت کردند رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ایران تداوم راه امام (ره)، شهدای انقلاب و دفاع مقدس است.

حسین محمودی با بیان این که دفاع مقدس گنجینه انقلاب محسوب می‌شود یادآور شد: صدور انقلاب اسلامی و گفتمان اسلامی در یک مرز جغرافیایی خلاصه نمی‌شود بلکه در مرزهای فکری و اندیشه‌ها، خودش را نشان می‌دهد و اکنون شاهد اندیشه و آرمان‌های حضرت امام (ره) در همه بلاد اسلامی غرب آسیا و ... هستیم.

وی اظهار کرد: تلاقی سال روز سوم خرداد امسال را با نیمه شعبان و ولادت حضرت ولی عصر(عج) و روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را گرامی می‌داریم.

فرمانده سپاه ناحیه نور با اشاره به تشکیل ستاد بزرگداشت سوم خرداد در فرمانداری شهرستان نور بیان کرد: در این ستاد کمیته‌های مختلف فرهنگی هنری، ایثار گران، ورزشی، بانوان، فضا سازی، مساجد و محلات، روستایی، پشتیبانی و ... نقش آفرینی می‌کنند که برگزاری جشن میلاد در سطح شهرستان، حوزه‌ها و پایگاه‌های بسیج، مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم استان و شهرستان، تجلیل از ایثارگران و رزمندگان فتح خرمشهر، صبحگاه مشترک با نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج در سپاه نور، غبار روبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم و ... از برنامه‌های اجرایی ستاد بزرگداشت سوم خرداد در شهرستان نور می‌باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه