logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مراسم بزرگداشت بسیجی شهید مدافع حرم «علیرضا بابایی» برگزارمی شود

مراسم بزرگداشت بسیجی شهید مدافع حرم «علیرضا بابایی» برگزارمی شود
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت اراک گفت: امروز مراسم بزرگداشت بسیجی شهید مدافع حرم "علیرضا بابایی" در مسجد آقاضیاء‌الدین اراک برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار  دیار آفتاب؛ از برگزاری مراسم بزرگداشت بسیجی شهید مدافع حرم "علیرضا بابایی" خبر داد و گفت: هر چه امروز کشور دارد و هرچه در آینده به دست بیاورد به برکت خون جوانانی است که برای دفاع از اسلام و میهن جان خود را بر طبق اخلاص گذاشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,



وی افزود: آنچه مهم است حفظ راه شهداست، یعنی پاسداری از خون شهدا این وظیفه اول ماست، امروزه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.


فرمانده سپاه ناحیه مقاومت اراک تصریح کرد: فداکاری شهیدان و گذشت خانواده‌ها و حضور رزمندگان ما بود که ابرهای تیره و تار آن روزگار دشوار را از افق زندگی پاک کرد.


رضایی بیان کرد: شهید زنده است و شهادت مشعلی است که خداوند در جان برگزیدگانش برمی‌افروزد، همه ما مدیون شهدا هستیم و باید در مسیر راستین آنان را که اطاعت پذیری از ولایت فقیه و حفظ دستاوردهای نظام است حرکت کنیم.


رضایی وظیفه بسیج را حفاظت از ارزش‌های اسلامی دانست و افزود:امروز مراسم بزرگداشتی به مناسبت شب هفت شهید مدافع حرم "علیرضا بابایی" ساعت ۱۶ تا ۱۸ در مسجد آقاضیاءالدین اراک برگزار می‌شود.


وی با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر تصریح کرد:به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر ساعت ۶ تا ۷:۳۰ صبح روز دوشنبه مراسم زیارت عاشورا در محل گلزار شهدای مدافع حرم اراک برگزار شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه